[]

[Ekşi duyuru] Cevaplanmamış duyurularımı bulmak

Ekşi duyuru'da cevaplanmamış duyurularımı nasıl bulurum? Hızlı bir şekilde yani. "Cevapla" kısmı, cevaplanmamış sorular ama orda da tek tek arayamam. Oraya girdikten sonra URL'yi bir şekilde değiştirip benim cevaplanmamış sorularıma gidebiliyor muyum? Ya da Ara kısmından, ya da google'dan? Nasıl olacak?

edit: soru değişti biraz. silinmişler de dahil hepsini görmek istiyorum.


 
Yukarıda "Benimkiler" düğmesi var.

www.eksiduyuru.com
  • metalik  (18.10.11 07:25:05) 
@metalik

bir sürü duyurum var. o da tek tek bakmak durumuna çıkıyor dediğim gibi. ben tek bir satır aramayla hepsini bulmaktan bahsediyorum.
  • ermanen  (18.10.11 07:32:54) 
ermanen biliyordur heralde benimkiler düğmesini? :)

cevap almamış duyurular zaten açıldıktan 1 ay sonra otomatik olarak siliniyor diye biliyorum. "benimkiler"in ilk sayfasında görünür henüz cevaplanmayanlar, diğerleri de silinmiş olur zaten bu durumda, diğer sayfalara gitmeye gerek kalmaz. tam cevap değil ama..
  • bruges  (18.10.11 07:33:29 ~ 07:33:58) 
@bruges

aslında silinmiş olan cevaplanmamış duyurularımı da görmek istiyorum. çok mu şey istiyorum bilmiyorum. yetkililerle onu da konuşmak istiyorum bir ara.

ama dediğim gibi benim bir sürü duyurum var, ilk sayfada cevaplanmayanların çıkması olayı yok ki..
  • ermanen  (18.10.11 07:36:36) 
"Selsun şampuanı hakkında sorular" diye bir duyuru açmışsın ya mesela, o yarın öbürgün silinecek. zamana göre sıralanıyor duyuruların, bunun üzerinde kalan 20-30 tane duyurun var sadece. bu yüzden ilk sayfada cevaplanmayanlar çıkar dedim, kendi duyurularına bi göz gezdir "Selsun şampuanı hakkında sorular" dan önce açtığın ve cevaplanmamış bir duyuru göremezsin. onu demeye çalıştım ilk sayfa diyerek..


  • bruges  (18.10.11 07:41:55) 
@bruges

evet evet haklısın. ben o kadar çabuk silindiğini unutmuşum ya. duyuru'nun ilk zamanlarında öyle değildi sanırım, ya da ben yanlış hatırlıyorum. o zaman sorum değişmiyor ve genişliyor. şimdiye kadar açtığım, silinmişler dahil bütün cevaplanmamış duyurularımı görmek istiyorum o zaman ben. sanırım göstermezler :(

ya da ben trick'le bulabilir miyim bilmiyorum...
  • ermanen  (18.10.11 07:44:15 ~ 07:46:00) 
surtunme kuvveti nickli arkadaş burada modken bunun muhabbeti geçmişti, oradan aklımda kalmış. 2 sene öncesi falan yani.. belki değişmiştir diyeceğim ama benim de cevaplanmayan duyurularım uçmuş. neyse silinmese iyi olur hakkaten.


  • bruges  (18.10.11 07:53:33) 
nasıl bulunur hiç bilmiyorum ama silinme konusunda "duyuru" olarak acılmamışsa otomatik silinmiyor bildigim kadarıyla. 1 aydan daha eski cevaplanmamış sorum var mesela.

daha once sormuştum cevap verilmemişti actıgım butun duyurular benimkiler kısmında gozukmuyor mesela. ama google aramasında cıkıyo hala varlar aslında. ben de hepsini görmek istiyorum demiştim cevap verilmemişti.
  • rurouni  (18.10.11 09:11:10) 
çok şaşkınım şu anda. ben cevap verilse de verilmese de soru şeklinde açılmış duyurular hiç silinmiyor diye biliyordum. fark ettim ki cevap verilmemişse 1 ay civarına siliniyormuş. sitedeki yaklaşık 1000 tane duyuruma tek tek baktım, en eskielrden hiç cevaplanmamış yok. oysa vardı biliyorum. hepsi cevaplanmış olamaz. ayrıca cevapla sekmesi de eylül 2011'den eskisini göstermiyor.

vay arkadaş kimbilir neler sordum da cevapsız kaldı kayboldu gitti.

soruya cevap olmadı pek ama şu şekilde de diyebiliriz. ermanen'cim 1 aydan eskisi zaten yalan olmuş. son 1 aiçin de benimkiler'e göz atabilirsin. silinmişleri görmek gibi bir olay da yok burada.
  • kibritsuyu  (18.10.11 11:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.