[]

[Vücut Geliştirme] Multivitamin (hangisi, ne zaman, kaç tane)

Vücut geliştirme ile ilgilenenler ve/veya ilgisi olanlar:

1. Hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
2. Kaç tane ve ne zaman? (sabah kahvaltıdan sonra, spordan şu kadar zaman öncesi, spordan şu kadar zaman sonrası gibi)

Not: Araştırdığım kadarıyla en ideali sabah kahvaltıdan sonra. Ama vücut geliştirenler günde birden fazla da alıyormuş. Bazıları gerek yok diyor, bazıları sabah ve spordan sonra diyor. Multivitaminin içeriğine, türüne ve kişisine göre de değişir diyorlar. Bir de animal pak olayları var tabi.. Toparlayamadım işte araştırınca, siz bir toparlasanız lütfen...

vücut geliştirme ile iglili forumları araştırıyorum tabi ama hiç olmadı bildiğiniz en iyi link'i de verebilirsiniz

 
multivitaminden kastınız solgar vm2000 pharmaton gibi olanlar yanlış anlamadıysam. bunların içeriklerindeki doz zaten vicud tarafından emilebilenin biraz üzerinde bildiğim kadarıyla ya da tam toz, yani fazla almanızın size faydası olmaz plasebo olur ve boşa karaciğer yorarsınız yan etkileri cabası.

universal'in ürünlerinin her birinin üzerinde ve sitesinde belli kg a kadar veya kaç aylık sporcu olduğunuza göre falan kullanım detayları yer alıyor, daha önce pump kullanmıştım ben de ordan hatırlıyorum.

vicut geliştirenlerin birden fazla hap aldıkları doğru coleman hatırladığım kadarıyla günde 24 farklı hapı farklı dozlarda alıyordu youtube da bi kaç videosu da mevcut hatta, ama o tip extra hayvan olanlar zaten her şeyi hem doktor kontrolünde yapıyorlar hem profesyönel olarak para kazanıyorlar.

sizin bahsettiğiniz daha çok amino asit tarzında olanlar sanırım onlar da sporcunun ne kadar zamandır bb çalıştığına antreman ağırlığına ve içeriğine göre değişiyor dediğiniz gibi. spesifik bi kaç örnek verseydiniz ona göre kullananlar daha çok yardımcı olabilirdi.
  • buffy de vampir sayilir  (15.10.11 01:28:32) 
@buffy

hangi konuda spesifik olmam gerekiyor tam anlamadım?

yani 1 sendir vücut geliştirme yapan biri var diyelim. hangi multi-vitamini, ne zaman kaç tane almalı yani? bunun açıklamasını tam olarak bulamadım. günde 1 kere yeter mi diyorsun?
  • ermanen  (15.10.11 01:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.