[]

Novartis fabrikada maaş

Merhaba sevgili insan kaynağı uzmanları,

Novartis ilaç fabrikasında kalite kontrol bölümüne yeni giren İstanbul Üniversitesi kimya bölümü mezunu, okulla wordle excelle hiç alakası olmayan, okulu bitirdikten sonra 1,5 sene hiç çalışmayıp gezip tozmuş bir arkadaşım var. İşte bu arkadaş Novartis'le 2500 Liraya anlaştı. Hem de bir gıdım torpili yok.
Yahu kendimi embesil gibi hissediyorum. Ben ve çevremdeki teknik üniversite mezunu hem de yüksek lisans sahibi makine mühendisi arkadaşlara tecrübeleri olduğu halde 2500 lirayı çok görüyorlar, bu insanı direkt 2500 liradan başlatıyorlar. Novartis'te kalite kontrol analistlerinin başlangıç maaşı gerçekten böyleyse bu yaşımdan sonra gidip kimya okuyacağım şerefsizim.
Var mı ilaç fabrikalarında aynı pozisyonda tanıdığı ettiği olan?

(bkz: atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun)

 
muhtemelen veriyorlardır o kadar maaş. ayrıca kimyagerim 2 aydır iş bulamadım, iş görüşmesine gittigim firmalar 600 tl veriyor şans böyle birşey.


  • exodia  (13.10.11 16:02:43) 
mühendis olayını bilemem de iktisat fakultesi mezunu yada bilgi işlem personeline 1000 lira para teklif ederlerken bugun bir hemşire 3000 lira kazanabiliyor.

banka veznesinde nefes almadan calisan ayrica kasada acik cikinca cebinde tamamlayan veznedar 800-1200 arasi maas aliyor.
ama bir doktor 10-15 bin arasi kazaninca aglayip sizliyor.

genc avukatlar var dosya basina 20 liraya butun gun kosuyorlar avukat var ayda 30-40 bin kazaniyor.

hem 2500 bruttur o yani 1500 lira eline gecer fakat novartis Turkiye deki sayili firmadan biri hemde yabanci olmasi :) az bile vermisler.
  • kulustur  (13.10.11 16:41:06 ~ 16:44:29) 
Şans denilen bir kavram var. Ona bakarsan 5 para etmeyecek bazı insanlr doğuşta zenginken bazıları aç yaşıyor neredeyse.


  • efrasiyab87  (13.10.11 16:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.