[]

diş çekimi, diş muayenehaneleri

arkadaşlar bu özel muayenehanelerin haftasonu açık olma gibi bir imkanları var mı?
ya da hafta içi akşam 6-8 arasında açık olmalarına?
bir de buradaki dolgu ve kanal tedavisi fiyatları nelerdir ortalama?
istanbul anadolu yakası olarak soruyorum arkadaşlar bir de.

 
bostancı köprüsünün orda bir diş merkezi var ama haftasonları kapalı olması lazım. sigortam yok, tek diş dolgu için 23 tl almışlardı benden.


  • toshiro  (08.10.11 21:37:15) 
hafta sonu acik bir muayenehane bulsaniz bile kanal tedavisi ve dolgu bir haftalik bir sure icerisine yayilacaktir.dis hekiminin kaliteli bir dolgu kullaniyor olmasi cok onemli.siyah dolgular daha saglam olarak biliyorum ancak goruntu olarak hos degil.ozel muayeneler icin ortalama fiyatlar dolgu:50-80 tl kanal tedavisi:80-150 tl


  • sondeyis  (08.10.11 21:51:19 ~ 21:51:52) 
tdb asgari kanal ted. 200 dür altına yapan yer devletin değilse güvenmeyin


  • radikalherif  (09.10.11 01:23:09) 
benim arkadaşım pendik'te diş hekimi, muayenehanesi mevcut ve cumartesi günleri çalışıyor. fiyatları da makuldür. ilgilenirsen özelden mesaj atabilirsin.


  • nonrecyclable  (10.10.11 20:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.