[]

Taksitli kredi kartı harcaması sorusu

Gittim, şu meşhur telefonumu aldım, finansbank kartım ile, adama dedim 12 taksit yap yeğen, o kastı bilgisayardan pos falan birşeyler uğraştı, sonra pos makinasından kartı çekti, ben 12 taksit yaptım dedi, okey dedik, şifreyi girdik, slipte 6 taksit yazdı, o 12 olarak gözükecek ekstrende dedi, tamam dedik.

Üzerinden 2 gün geçti, aynı gün bankayı aradım işlemi göremediler, bugün bankayı aradım, o işlem 6 taksit gözüküyor dedi. Bu durumda ne yapacam dedim, dükkanla konuşacaksınız dedi telefonda kadın.

Şimcik bu durumda, dükkan sahibi ne yapabilir? Telefonla arayıp yanına gidecem, o muhtemelen ya salağa yatacak ya da harbi bilmiyor olacak ama, bu durumda taksit olayını firma nasıl düzeltebilir? Ona göre fikir söylerseniz ben de adama, böyle yap abi diyebileyim.

Bilgisi olan?

 
Bence adam yanlış işlem yapmış ama bozuntuya vermemiş. Satışı iptal edip yeni satış yapacak.


  • ataturkiye  (07.10.11 21:32:58) 
peki bunu işlemin üstünden 3 gün geçtiği halde yapabiliyor mu? Gün sonu yapmadan aynı pos cihazı ile işlem iptal edilebiliyor diye biliyorum ama, üzerinden 2 gün geçti, yarın da 3 olacak


  • bonjurkes  (07.10.11 21:34:07) 
Edilebilir. 30 gün iade şeysi neye yarayacak o zaman :)


  • ataturkiye  (07.10.11 21:39:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.