[]

En çok teknoloji kimin

En çok teknoloji yaratmış, geliştirmiş, yapmış kişi, kuruluş veya ülke vs. hangisi? belki geniş bir soru ve şudur diye cevabı yok. teknolojinin tanımına ve çeşitlerine göre de değişebilir pek tabii. ama günümüzden ve tarihten açıklamalarla cevaplayabilirsiniz.




 
teknolojinin kaynagi bilim, su anda bilim ureten en buyuk iki merkez mit ve cern bildigim kadariyla.
teknoloji dersen en cok silikon vadisindeki sirketlerde gelistirildigini tahmin ediyorum.
bir de general electric var, edison ile falan alakasi olan bir sirket, cokadi bir sirket (edison da dandik bir adam zaten) ama bolca teknoloji gelistirmis olabilir diye tahmin ediyorum.
  • samfisher  (06.10.11 22:35:28) 
Aynen bende intel falan diyecektim de sorunun da pek tabani yok
neye gore kime gore en cok teknoloji gelistiren firma?
Biri led ampul bulur
biri evrenin en hizli islemcisini uretir
ayni kefede tartamazsn bunlari

Ya da ne bileyim bir insanin heryanindan highend telefon pad falan cikar ama k.kartinin uzerindeki son kullanma tarihine bakarak bankada ki hesabinin o tarhte sonlandirilacagini dusunur. Neyse boyle beyni corak insanlarda var

velhasil konuyu biyere baglayamadim.
Iyi geceler
  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (06.10.11 23:24:11) 
kurum olarak ibm.


  • bryan fury  (06.10.11 23:33:45) 
@bryan kiloyla mi tarttin?


  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (06.10.11 23:45:56) 
nikola tesla nereye gitse oraya gitmiş aslında


  • miucee  (06.10.11 23:49:14) 
ibm en çok patente sahip oaln şirketmiş..


  • toshiro  (07.10.11 02:07:26) 
ee ibm dedık ıste, yıllardır en cok patent basvurusu yapan sırket, digerlerinin toplamı bileibm etmıyor o derece. ellerındeki patentlerın sayısı da akıllara zarar. kimin patent derdı olsa ilk ibm e gider patenti alır, huzura erer.

apple ın bıle kritik pek cok patenti ibm e aittir.
  • bryan fury  (09.10.11 03:33:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.