[]

Bilgisayarım açılmıyor ;(

avg denen programı kurdum ve avg registry defrag ile taramasını yaptırdım, bilgisayar yeniden başlatılıyor dedi ve başlattı ama sorun şu ki bilgisayar açılmıyor windows yüklendikten sonra garip garip yüklemeler yapıp yeniden başlatıyor kendisini ve bu hep devam ediyor ne yapayım bios tan açma yolu filan var mıdır?

edit:windows 7

hata şu:''the system registry will now be deffragmented
this can take a few minutes
Please do not shutdown or restart your computer.
Turning off computer can lead to system crash.

step1...system32 birşey yapıyor burda
step2...machine,user vs.

now the computer will be rebooted''

ne olur yardım edin ;(

 
elinde cd falan var sa sistemi geri yükleme yapabilirsin formata gere kyok
win7 cd si ile aç oradan sistem geri yükleme açıksa onu kullan, kapalıysa onarmayı dene, o da olmazsa dosa geç oradan avg yi falan sil.

  • mtrsykl  (05.10.11 20:44:41) 
sakin ol önce.

Güvenli kipte(Safety mod) açmayı dene önce bir.
Sistem recovery yap, windows dvdsini takıp. Windows böyle önemli bişilerden önce recovery pointi kendi oluşturuyor professional/ultimate versiyonlarda böyle. Şansın varsa böyle bir şey olabilir.

Bu arada defrag büyük ihtimalle registry bi haltlar yemiş, daha düzgün programlar kullanmak lazımç
  • BoxCarRacer  (05.10.11 20:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.