[]

Frankfurt ta gezilip gorulecek yerler neresi

arkadaslar arkadasimla frankfurta gidecegiz orada ve cevresinde yasiyan arkadaslar gezilecek yerlere ait bilgi verirse cok memnun olurum birde tren le sehrin ve hava alanina ulasim nasil tesk ederim




 
havalimanından şehir merkezine tren var, çok rahat . normal şehirlerarası trenlerin yanısıra u ve s olmak üzere iki metro hatları vardır. ayrıca bizde tramvay'ın karşılığı olan strassebahn'lara sahipler.

merkezi bir tren ve metro istasyonu var: hauptbanhof. kentin ve almanya'nın her tarafına ordan gidiyorsunuz. metre ağı çok karmaşık gözükse bile kullanımı çok kolay.

kentin kendisine gelince: benim gidip görmek için iki tavsiyem var: main tower ve palmgarten. main tower merkezde (yanlış hatırlamıyorsam) 58 katlı bir gökdelen. 4.5 euro karşılığında en tepeye gidip kenti güzelcene izliyorsunuz. palmgarten ise adı üstünde bir botanik parkı. aşmış bir yer kesinlikle. özel seralarında dünya üzerindeki tüm bitkileri görüp her mevsimi ayrı ayrı yaşıyorsunuz, tabi 10 euro karşılığında.

palmgarten'in ordan metroyla hayvanat bahçesine de gidebilir. normal dışarıdaki hayvanlar öyle pek ilgi çekici değil ancak exotarium denilen böcek, balık ve sürüngenlerin vs. gösterildiği kısım görülmeye değer.
  • golden state warrior  (04.10.11 13:15:46) 
hala işinize yarar mı bilmiyorum ama şöyle bir şey yazmıştım zamanında: www.eksisozluk.com


  • natura horror vacui  (10.10.11 10:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.