[]

ekşi duyuru'nun bildirim ayarları yetersiz!

uzun süredir ekşi duyuru'ya girmiyordum. ayarlarında fark ettim ki; açtığım bir duyuruya cevap gelince mail vasıtasıyla uyarılıyorum, bunun gelmesi (sonunda!) çok iyi olmuş.

buna ilaveten bir özellik isteğim olacak. yazdığımız cevapların onaylanması ve yazdığımız cevapların altına başka cevapların yazılması durumlarının da bildirimini alsak? ayarlara bunlar da eklense? ne dersiniz hoş olmaz mı?

sağ alttaki "bildirimler"i de şimdi gördüm. cevabımın altına başka cevap yazılınca bildirilmişim. cevabım onaylanınca da bildiriliyo muyum ordan? ordaki bildirimlerime baktıktan sonra ordan silinse? ya da daha güzeli rengi soluklaşsa falan? baktığımızı anlasak? facebook gibin yani. ama yukarda talep ettiğim "mail ile" bildirilme özelliği çok daha gerekli bence. çünkü ekşi duyuruya girip bildirim var mı diye bakmak yerine, bildirim mail olarak gelirse anında haberimiz olmuş olur.

bildirim olayları yetersiz olunca, insan (ben mesela) verdiği cevabın takibi zor olacağı için cevap yazmaktan soğuyor. çok elzem yani. compumaster bey şu işi bi olduruver.

keywords: notification

not: bu duyuruyu yazmadan önce aynı soru sorulmuş mu diye arama yapmıştım. bişey bulamadım. ilerde aynı soruyu sorabilecek insanlar için duyurunun sonuna keyword ekliyim dedim o yüzden. bu da farklı bi özellik isteği doğurdu. açtığımız duyurulara keyword ekleme özelliği de olsa da, kolay bulunsak?

 
benim de mail uyarım açık ama hiç uyarı gelmiyor.


  • 9kuyruklukedi  (15.09.11 09:13:00) 
bize sözlükten mesaj da gelmiyor uzun zamandır. arada bi düzeliyor, duyuru hörrş diye mesaj kutuma bi boşalıyor, sonra yine bozuluyor.


  • kibritsuyu  (15.09.11 09:49:35) 
benim de gece uykusuzluk sorunum var.

bi de istanbul'u özledim.
  • yasakani  (15.09.11 09:50:46) 
@yasakani
neyse, sansürledim kendimi

  • edge_nabby  (15.09.11 17:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.