[]

Sol kol nasıl geliştirilir?

Sevgili Meter Mevsimler;

Uzun süredir spor yapmayan birisiyim (nick'e bakabilirsiniz). Yeme düzenini değiştirerek ve askere giderek kilolardan kurtuldum ama kilolar gidince sağ kol ile sol kol arasında göze batacak kadar bir kas ve gelişmişlik farkı oluştu. Zaten sağlak olduğumdan bu normal ama resmen hep gözüme batar oldu. Sol kolu nasıl eşitlerim bir fikir verin. Yoksa hiç gidemeyeceğim bir spor salonuna yazılacağım bu gidişle.

PS: "Mastürbasyon yap panpa" diyen ilk arkadaşa aduket atılacaktır.

 
bir müddet sol kolla ağırlık çalışsan?


  • toshiro  (06.09.11 20:41:10) 
dambılla yapılan hareketler daha ziyade biceps geliştiriyor. ama asıl sıkıntı şu omuz kısmında orayı ne yapmalı ki?


  • homo sapiens gotgobekus  (06.09.11 20:43:29) 
tek el şınav çek,beceremezsen dizlerden kırıp tek el çek.

bir de benim sol kolum güçsüzdü sağ koluma göre yüzme antremanlarında tek kol kulaç çalışırdım epey işe yaramıştı.
  • free bird  (06.09.11 20:46:28) 
sol kolla ütü yap. çok faydası olur.


  • hoot  (06.09.11 20:59:30) 
bir raket al, sol elinle tenis oynamaya başla. ciddiyim. tenisçilerde sık görülen bir şeydir kullandıkları tarafın daha kaslı olması. sen tersini yapacaksın. yeni başladığın ve amacın ters tarafını geliştirmek olduğu bir başka birincil deyişle amacın tenis oynamak olmayacağı için eşitlersin bir süre sonra, arada tenisi de öğrenmiş olursun. ya da dumbell alacaksın bir de step tahtası, yatıp yukarı(bench press gibi), kafanın üzerinde aşağıdan yukarıya ve yana(kelebek dedikleri hareket) yaparak geliştireceksin. üçüncü seçenek de seni spor salonunun paklaması. sol elle daha fazla tekrar yaparsın.


  • uckac  (06.09.11 21:03:10) 
bu da yeni geldi aklıma, yüzmeye git hep sol kolla kulaç atarak yüz :D


  • toshiro  (06.09.11 21:16:17) 
(bkz: powerball), yorumlarda hep otuzbirci kası gibi gözüküyor denmiş solu biraz daha çok çalıştırırsın eşitlenir gibime geldi


  • yuto  (06.09.11 22:08:52) 
dambılla yapılan hareketlerle omuz da çalıştırabilirsiniz sadece doğru hareketleri bilin yeter


  • buffy de vampir sayilir  (06.09.11 23:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.