[]

rus kızları

malum videoyu biliyorsunuz. www.youtube.com

resmen hayattan soğudum. bu ne ? gerçek mi ? rusyanın hayat standardı bu mu ? hiç rus kızı tanımadım bilmiyorum... ekranın başında benim de bir püskevitim olsa durumuna geçtim.. deyiverin bi içinizdekileri


 
vize kalktı bi gidip yerinde gör


  • freebird5406_2  (06.09.11 14:20:24) 
herşeye fake diye atlayan bana bile gerçek geldi. en fazla bazılarına durumu anlatmak 30 saniyeyi geçmemiştir dostum. bazıları direk elletiyor. lanet olsun türk kızlarına.


  • corpus  (06.09.11 14:25:25) 
Açıkçası her yerini bilemem ama Saint Petersburgdakiler bu ayarda. Gidip görmenizi ben de tavsiye ederim keza güzel olan sadece kızları değil.


  • luthier  (06.09.11 14:27:46) 
adam türk adamı değil izahatını yapıp avuçluyor biz de olsa ikna edebilir misin sadece dokunup bırakıcam diye zaten edebilsek sorun olmazdı.

hemen elleriniz bel altına doğru gitmesin iki avuçlamakla bişey olmaz.
  • saiko  (06.09.11 14:33:10) 
her gün lanet ediyorum bu yüzden.
bayramda rusyadayım olummmmm :)
sen kendi derdine yan uykusuz :))
  • seyduna6687  (06.09.11 15:51:38) 
yatılı rus okulunda okudum ve evet video doğrudur, neden bu kadar şaşırdınız ben de onu anlamadım.


  • kayranin kedisi  (07.09.11 02:19:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.