[]

basit bir bfik yuzunden yazarliktan atilmak

evet arkadaslar nedendir bilmiyorum ama ocak ayinda (2011) basvurum kabul oldu ve 4 ay sonra sirf bfik ile yazdigim icin uyari almaksizin (caylak edildim 10 entry girdim, diger entrylerimi duzelttim) yazarligim ucuruldu. zaten 2 sene beklemisim yazar olmak icin 4 ayda yazarlik ucurulmu ?




 
iyi de bfik yüzünden uçurulmamışsınız ki? bfik yüzünden çaylak olup, çaylaklık entry'leriniz yeterli olmadığı için uçurulmuşsunuz.


  • bruges  (04.09.11 16:56:02) 
@bruges yazarligimin neden ucurulduguna dair bir aciklama yapilmadi. sadece yazarliginiz ucurulurmustur diye mesaj aldim. arkadas bu isler bu kadar basit mi oluyor. yani caylak oldugumda entryler size gore yetersiz geliyorsa bilgilendirme yapilir. yani zaten 2 sene beklemis birinin 4 ayda ucurulmasi normal mi? siz bunu normal mi karsiliyorsunuz. peki ya yazarligi ucurulup sonra tekrar yazarliga donenler nasil oluyor?


  • that was just a dream  (04.09.11 16:59:59) 
mail adresinize tarihçeniz ve yedekleriniz gönderilmedi mi? uçurulan herkes için itiraz hakkı var, iletişim bölümünden itirazınızı yapabilirsiniz. yanlışlık olmuşsa düzeltilir.


  • bruges  (04.09.11 17:12:55) 
@bruges yazarligim ucuruldugu gun itirazimi yaptim lakin gelinen nokta belli. 4 ay gecti. hala cevaplanacak. hem yedeklerim gelse ne olacak ki ne yazdigimi bilmiyor muyum ben?


  • that was just a dream  (04.09.11 17:16:12) 
moderasyon tarihçenizi ve çaylakken yazdığınız 10 entry'yi kopyalayın buraya daha fazla vakit kaybetmeyelim isterseniz..


  • bruges  (04.09.11 17:22:34) 
yahu 2 sene beklemişsiniz işte. ben bunu en azından 2 sene boyunca sözlüğü takip etmişsiniz olarak algılıyorum. 2 senelik bir takipten sonra hadi bi hata olmuş 4. ayda bi bfik girmişsiniz. çaylak olmuşsunuz. normal.
sonrasındaki 10 entry'niz de yeterince iyi değilmiş. bay bay demişler. bence azıcık utanmanız lazım burada yakınacağınıza. 2 sene 4 aydan sonra dikkatle girmeniz gereken 10 entry'yi dahi dogru duzgun gırememişsiniz, hala bilgilendirme falan diyorsunuz.

iyi ki uçurulmuşsunuz. güle güle...
  • yasakani  (04.09.11 17:24:58) 
Tarihçenizi kopyalayip yapıştirin, ya da nickinizi söyleyin hata varsa ben geri alayım sizi.


  • guybrush threepwood  (04.09.11 21:39:58) 
nickinizin de that was just a dream olduğu kabulu lie yazıyorum;

20 kusur çaylaklık entry'nizden

7'si bkz.'dan ibaret
7'si de anket başlığa bkz. ilk türk savaş uçağı için isim önerileri, ve sözlük yazarlarının beceremediği işler (2), bilgisayar sorunlarını çözmede klasik öneriler, akp'ye oy vermek için nedenler, akp'ye oy verme gerekçeleri, fenerbahçe hakkında bilinmeyen gerçekler
1'nde "tanım:" editi var, öncesi formata uygun değil.

ak parti'nin yıkılması imkansızdır başlığına yazdığınız "2015*'te recep tayyip erdoğan gider akp yıkılır* *." entry'niz de formata aykırı.

bu sizseniz uçmanız doğru.
  • guybrush threepwood  (05.09.11 08:40:08) 
kardesim, üzülmüssün ama bence bosuna üzülmüssün. eksisozluk bir devlet dairesi ya da hayir kurumu degil. buraya üye olanlara maaş baglanmadigi gibi, ayrildiginda da cok birsey yitirmiyorsun. kaldı ki, herhangi bir websitesi kadar keyfi olma haklari da var. senden ne üyelik icin para ne de aidat talep ediyorlar. bu yüzden sana karsi herhangi bir sorumluluklari da yok. bu sebeple, üyelikten atilmissan bunda hak hukuk adalet aramak, niye atildim ben diyerek feryat figan etmek de manasiz.

diyecegim o ki eksisozluk seni ne kadar ciddiye aliyorsa, sen de onlari o kadar ciddiye al.
  • jackofalltrades  (11.09.11 19:48:51) 
@jackofalltrades benim uzuldugum yok arkadasim, yapiyi gorunce neden yazarligimin ucuruldugunu sorguluyorum. buna hak aramak, nedeni sorgulamak denir. yazarligimi nedensiz yere ucurmalari baska bir olay, ucurulma sebebi yazmalari baska bir olay. yazarligim sebepsiz -ucurulma sebebi belirtilmeden- ucuruldugu icin yazdim. *lutfen yazdimlarimi gozlerinizle okuyun ve beyninizle algilayin -varsa-, baska organlarinizi kullanmaniza gerek yok. *alinmak isteyene yol acik.

ek olarak; buraya yazdigim cevaplari silen moderator arkadasin neden sildigini belirten mesajlari da gormek istiyorum. @ bende guc bende olayi olmasin. herkes esitti hani? ...
  • that was just a dream  (12.09.11 09:58:19 ~ 10:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.