[]

antivirüsler neden crackleri virüs olarak algılar ?

neden ? bu nedir ya neden kopyalanmıyo bu




 
genelde virüs vardır çünkü içinde; yoksa da virüs benzeri kod dizilimi vardır antivirüs de bunu virüs olarak görür ya da kaynak belirsiz olduğu için orjinal dosya üzerinde oynanmış olduğu için güvensiz sayıp tehdit oluşturabilir bazında virüs der.


  • onexey  (02.09.11 23:23:56) 
Antivirusler heuristic bir algoritma ile uygulamalari tarar. bu algoritma uygulamalari inceleyip virussel aktiviteler gerceklestirip gerceklestirmediklerini inceler ve bu da bilinmeyen viruslere karsi dahi koruma saglar.


Crack dedigimiz uygulamalarda cesitli bellek ve kod manupulasyonlari araciligiyla benzer isler yapar. bu nedenle tehdit sanilmasi normaldir.
  • vampir akrep  (02.09.11 23:30:58) 
peki neden dll dosyasını kopyalamamı engelliyo ? nasıl çözerim o sorunu ?


  • retarded  (02.09.11 23:32:55) 
galiba witcher 2 hocam oyun..
Ben oyuna girmeden önce virüs programını kapatıyorum, o engellediği dosyayı kopyalıyorum.
zaten pc açıp kapandığında silinmiş oluyor.
tekrar yapıyorum girerken.
  • chaoslord  (03.09.11 00:30:57) 
virüs programı kapalıyken de oluyo napıcam ben ?


  • retarded  (03.09.11 00:42:11) 
avira antivir kur. ayarlarından heuristic algılamayı devre dışı bırak. bu işlem tabiki virüslere karşı etkili olmasını bir miktar zayıflatır ama sonuçta da tamamen kapatmadan istediğin işleri de yapabilirsin.


  • aritmator  (03.09.11 02:09:19) 
güvenilir dosyalara ekle


  • onexey  (03.09.11 02:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.