[]

laptop önerisi??

arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyorum.hem oyunları kasmadan oynatabilicek hem de mühendislik programlarını rahatça kullanabileceğim bir model arıyorum ama kararsızım. siz ne önerirsiniz?
aklımda olan modellerin de linklerini atayım;

www.hepsiburada.com


www.hepsiburada.com

bu bilgisayarlar için ne diyorsunuz bir de onu soracaktım:)yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

 
bu modellerle ilgili bir sey diyemem ama hp pavilion serisini hiiiç önermiyorum.
aleti hp servistekiler benden cok kullanmışlardır sanıyorum.
ayrıca hepsiburada.com'dan alısveriş yapmadan önce güldürürken düşündüren #24790893 nolu entrye bi göz atın derim=)
çok baltalı ilah gibi oldum ama fikrim budur.
  • demoniclewinsky  (20.08.11 17:26:03) 
dell alacaksınız.


  • vexations  (20.08.11 17:29:35) 
zaten hepsiburadadan sadece model göstermek için link verdim yoksa internetten alışverişi bırakalı uzun zaman oluyor:)
dell in hangi modelini önerirsiniz bildiğiniz bi model var mı?

  • ctrlaltdel  (20.08.11 17:33:09) 
ben de uyarayım: hp pavilion'dan uzak dur kesinlikle. ben de oyun oynamak için aldım, öyle bir ısınıyor ki yemek pişirirsin üzerinde. oyun oynamıyorken 83 derecelerde, internetten flash oyun ya da dizi izlerken 90'lar, oyunları açtıktan 5 dakika sonra takılmaya başlıyor, sonra da aşırı ısındığı için kapatıyorum makineyi diyor zaten.


  • i was me but now he s gone  (20.08.11 17:36:57) 
hp pavilion alma hp nin içinde amd varsa alma hp alma totalde yani
asus ve dell makinaları iyi servislerde de sonra sorun görmessin
samsung hiçbir tanıdığım yakınım kullanmıyor yorumum yok
levono alma derim
sony ye paran yeterse de alma kalite ama uçuk fiyatlar
toshiba-asus-dell derim
  • the game  (20.08.11 17:40:29) 
evet dell tabsiye ediyorum bende. kasa sağlamdır ama estetik açıdan pek begenmeyebilirsin.
model olarak sormuşsun ama ne kdar para çıkartabilirsin buna göre değişeegi için birşey soylemek zor

  • baba131  (20.08.11 17:41:12) 
2500 civarı bütçem var


  • ctrlaltdel  (20.08.11 17:47:54) 
2000 e alabileceğiniz toshiba ya da dell'i alın gitsin bence :)


  • vexations  (20.08.11 17:50:18 ~ 17:56:25) 
intel i7-2630QM 6GB 640GB 15.6" FHD 2GB GT550M BLU-RAY COMBO W7HP
www.pcdepo.com

Dell Inspiron i7-2630Q 6GB 640GB 15.6" Siyah HDMI USB 3.0 1GB GT525 W7HP
www.pcdepo.com
  • bykush  (20.08.11 18:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.