[]

Gsm operatör değişimi

gece telefonumun turkcell'e geçmesi gerekiyordu. vodafone da musluğu kapatınca göt gibi açıkta kaldım. hala şebeke yok yazıyor. şu saatte bela okumaktan başka yapacak bir şey var mı?




 
vodafonedan aldığın sim kartı taktın di mi?

edit: ters yazmışım, turkcelllden aldığın
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (18.08.11 03:49:39 ~ 03:51:04) 
evet. ikisini de denedim


  • cokta cokoprens  (18.08.11 04:09:32) 
@drip nick i zaten kullanilmakta altın değerinde bir çözüm bulmuş bir gün beklemiştim bu yüzden... demek ki herkes yaşayabiliyor.


  • dunyatuhaf  (18.08.11 04:33:30) 
yapmıssınızdır muhtemelen ama ıcımdd kalmasın, sım kartı (yenisini) cıkarıp 10 dkıka kadar bekleyıp yenıden takmanız gerek.


  • somethinginthewayshemoves  (18.08.11 04:49:53) 
bazı simkartlar 128bitlik oluyor ve bazı eski telefonlarda çalışmıyor, telefon ayarlarını azcık kurcalayın. olmadı numarayı taşıdğınız bayiyi bi arayıp sorun


  • technicalte  (18.08.11 08:40:07) 
sim kartı 23423423 kere taktım çıkarttım. 232342 kere açtım kapattım. telefon eski değil yeni. sim kart 64bit.

birazdan tim e gidip çemkirmeyi düşünüyorum
  • cokta cokoprens  (18.08.11 15:05:13 ~ 15:05:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.