[]

klibinde herkesin robot dansı gibi dans ettiği bi şarkı vardı

yabancı bi hatun söylüyordu. klibinde böyle herkes dans ediyo bi yerde aynı anda kesik kesik hareketlerle. hareketli bi şarkıydı. klip gözümün önünde ama şarkının ne melodisi ne de bi sözü geliyo aklıma.




 
bu mudur?
www.youtube.com

  • daysleeper  (11.08.11 18:38:40) 
kadının adını hatırlasam şarkıyı da bulacam da aklıma gelmiyor.sonny miydi sonia mıydı neydi :/


  • manifeste  (11.08.11 18:42:29) 
  • the omen  (11.08.11 18:44:00) 
hay yaşayın gençler ya:) hanenize sevap olarak yazılsın inşallah:)))))
sonny j idi aradığım. diğer 2 si de güzelmiş ama:D

  • alss  (11.08.11 19:08:26) 
Daft Punk - Around the World

www.youtube.com
  • marcelle  (11.08.11 19:39:05) 
@marcelle

"yabancı bi hatun söylüyordu" deniliyor ve daft punk diyorsun? hakkaten tebrik ederim...
  • mortar  (11.08.11 20:57:48) 
@mortar

Ya görmemişim ki orasını. Kafa mı kaldı ki bende?
  • marcelle  (13.08.11 11:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.