[]

içimi en yumusuak cay hangisi

seylanmi? bide kaçak caylar mi daha lezzetlidir (ahmad tea, twinings ya da baskasi? bide yok english breakfasttti early gray fln var. bunların hepsinii tek tek tadıp bi bize en uygun olani bulacagiz yoksa baska bi yolu varmidir




 
early grey gayet uygun. siyah kutusundan var, şimdi mutafağa gidip bakamadım. markasını bilmiyorum. breakfast değil ama.


  • cotillard  (09.08.11 02:47:04) 
earl grey ve english breakfast/afternoon cok aci geldi bana ya. 4 sekerle iciyorum o derece.

chai tea latte var stabucks'da o cok guzel bak bayaa sevdim.
  • hjarteblod  (09.08.11 02:55:18) 
rize çayından bahsediyorsak eğer doğadan'ı tavsiye ederim. lipton mipton hatta çaykur bile doğadan'dan sonra yalan geliyor bana.


  • ordabiyerde  (09.08.11 02:56:43) 
tabii ki filiz çay.

veya doğu karadeniz i bergamototuyla harmanlayın.
  • mistikla  (09.08.11 03:32:11) 
çaykurun kamelyası yumuşaktı, lezzetli arıyoranız en güzel çay seylan, earl grey ve düz çaydan kokteyl yapınca çıkıyor şahsi kanatimce. earl greyi abartmamak lazım hatta direk hammaddesini de kullanabilirsiniz(adını unuttum)


  • yuto  (09.08.11 03:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.