[]

web sitem

www.freewebs.com nasıl olmus not ingilizce yaptığımı belli b movie sitelerinde sitemin reklamı olması için yaptım daha sonra hem türkçe hemde ingilizce olacak




 
fareyi takip eden nesne kötü olmuş rahatsız edici. Onun dışında klasik bir blog görünümü.


  • alkolik imam  (11.05.08 01:05:51) 
nacizane fikirlerim (kızmak yok :))...

resimler cok fazla yuklenmesi de uzun suruyor (2mb resim).
resimlerin yanında biraz aciklama olsa begenen kisi oradan devam etse sanki daha bi hos olur gibi.
yanar doner ikon olmamıs.
  • ccompiler  (11.05.08 01:07:17 ~ 01:07:35) 
kucuk resımlerle acıklamalı olsa daha hos olur gıbı gelıyo bana..sayfa cok asagıya ınıyo.bu bıraz eksi katar siteye..

soylenenlere katılıyorum fare konusunda..
birde .com vs gıbı ucretlı bı uzantı almayacaksan bi aralar cjb.net ucretsiz verıyodu.kısaltma icin kullanılabılır..
kolay gelsın..
  • isott  (11.05.08 01:33:31) 
ccompiler fikirlerini duydum değistireceğim


  • submariner  (11.05.08 02:06:26) 
öncelikle tarihe not düşeyim, şu anda thumbnail'i bulunanlar arasında iki filmin review'ü var gördüğüm kadarıyla; yani son hali olmaması muhtemel..

bence review'leri daha uzun ve ayrıntılı tutman iyi olur.. resimlerin aralarına falan yazıp açıklayabilirsin mesela..

mouse takip eden alevi kaldırman gerektiği konusunda ben de hemfikirim :)

yukarıda yer alan "b movies" altındaki "small title" sana ait değilse kaldır bence onu da.. sayfalarda da title, add content gibi şeyler var, onlara da bir göz atıver..

bana sorarsan, -sitenin genel görünümünün bu şekilde kalacağını ve domain almayacağını varsayıyorum- hem reklamın daha az olması bakımından, hem de adresin kolay akılda kalabilmesi bakımından blogger'dan falan blog alabilirsin.. biraz customize edince buradan çok daha işlevsel kullanman mümkün olabilir..

fikir güzel, içerik çoğalınca tadından yenmez gibi görünüyor..
  • sharpenter  (11.05.08 04:18:21) 
biraz acı konuşacağım ama 10 senedir görmediğim bir tasarım, fantastik web siteleri başlığına aday diyebilirim.

Thumbnaillari alt alta koymak yerine atıyorum 4 sütun 5 satır vs şeklinde yaparsan daha derli toplu görünür. Ayrıca fareyi izleyen ateş bozması şey de çok rahatsız edici.
  • kimlanbu  (11.05.08 09:24:28) 
"Review" yanlış yazmışsınız. Onun dışında herkesin dediği gibi imleci takip eden alevden vazgeçin. Resimleri sıkıştırıp/küçültüp altlarına bir kaç satır da olsa bir şeyler yazmanız daha güzel olur.

Bir de içerik olarak tavsiyem olsun, (bkz: dracula 3000) filmini de inceleyin :)
  • crown  (11.05.08 18:02:14) 
benden de nacizane tavsiye;
wordpress kullanmayı deneyin. hem daha tertipli olur hem de kategorilendirme, arşivleme, ön sayfa gösterimi vs. detaylar olur.

  • godless frog  (11.05.08 21:15:32) 
  • t  (12.05.08 00:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.