[]

bir garip soru(nsal)

ne zaman birine aşık olsam kısa sayılabilecek bir zaman sonrasında çok sert bir kavga edip küfürleşmeler ve gözyaşı ile o kişiyle bütün ilişkimi kesmiş buluyorum kendimi. bir de, zamanında bir şeyler hissettiğim insanla arkadaşlık seviyesinde takılmak istememe rağmen bu sefer de çok kısa süre sonra tekrar birlikte olmuş oluyorum. benim sorum şu, bir insanla duygusal bir ilişki yaşadıktan sonra nasıl düşmanlık olmadan orta samimiyette iki arkadaş olunur? ne zaman denesem hep iki uçta bitiyor, o iki uç da bana giriyor her seferinde.




 
borderline personality disorder/sınırda kişilik bozukluğunun semptomlarını hatırlattı, ancak bunu eş dosttan, okuyarak, kulaktan dolma şekilde tanı/tespit yapmamanız menfaat icabıdır. Ayrıca her insan iyi kötü sergiler bunun semptomlarını hafiften hafiften..(ve fakat, konu ile ilgili türkçe bilgiler, yetersiz ve basmakalıp).


  • cedilla  (08.05.08 08:22:38) 
şöyle ki, babamın sözünü dinleyip de karşımdaki insanlara 'içim öyle hissetmese de' büyükler bir şey bilir diyerek işin uçlara gitmesini (bir süreliğine) engellesem de, yine sonunda aynı durum geliyor.

içimdeki öfke, gerçekleşmeyen herhangi bir beklenti olabiliyor bazen. bu şekilde üzüle üzüle sonunda patlıyorum. küfürleşme olayı da agresifliğimin sonucu diye düşünüyorum, gerçekten bardağa son damla düşüp de taşınca böyle oluyor.
  • tom riddle  (08.05.08 10:50:55 ~ 13:32:41) 
bir insanla duygusal bir ilişki yaşadıktan sonra orta samimiyette iki arkadaş olunmaz. düşmanlık olmasa da arkadaşlık olmaz. en güzeli, duygusal ilişki ömrünü tamamladıktan sonra ilişkiyi "merhaba - merhaba" boyutuna indirgemektir. hattâ mümkünse o kişiyi bir daha görmemektir.

küfürleşme hadisesine gelince, insanı haklıyken haksız duruma düşüren bir şeydir küfür etmek. tutun kendinizi.
  • actionary  (08.05.08 18:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.