[]

assassin's creed serisi -spoiler çıkabilir

assassin's creed brotherhood'a kadar olan olayları özet geçebilir misiniz, oyunların sonları da dahil.
mesela bu deney meney olayları, günümüzde geçen sahneler?



 
assasin's creed:

altair, kudüs çevresinde iş yapan bir assassin. çeşitli kodamanları öldürmen emrediliyor, öldürüyorsun. sonra farkına varıyorsun ki hocan (hasan sabbah'ın öğrencilerinden biri) öyle iyi biri değilmiş. sen de öldürüyorsun hocanı.
  • b00x  (22.07.11 21:38:58) 
yaw özeti bence boşver, gir youtube'a. çok kaliteli walkthroughlar var 3 oyun içinde baştan izle film izler gibi, gereksiz savaş sahnelerini atlatırsın oldu bitti.

hiç sıkmıyor, sarıyor konu.

ilk oyun biraz sıkıcıdır al onun 3 dakikalık özeti:

www.youtube.com
  • latios  (22.07.11 22:00:46 ~ 22:12:04) 
assasinler ve templarlar var. bu templar kardeşlerimiz dünya dışı varlıklardan edindikleri bazı cisimlerle hayvani bir güç kazanıyorlar. geçmişten bildiğimiz pek çok olayda onların parmakları olduğunu anlıyoruz.

günümüzdeki kısımda templarlar asıl abiyi kaçırıp özel bir makineyle atalarının hafızalarını yeniden canlandırarak o cisimlere ne olduğunu, nereye saklandığını öğrenmeye çalışıyor.

daha sonra asıl abiyi günümüz assasinleri kurtarıp aynı amaçla alete sokuyorlar.

en son bi elmayı buldular broterhood'da. elma asıl abiyi ele geçirip yanındaki assasin ablayı öldürttü. ama sebebi henüz bilinmiyor. pek çok teori var ama yeni oyun gelmeden bilinmez.
  • hububrad  (22.07.11 22:49:58 ~ 22:50:53) 
templar abiler mutlak hakimiyetle insanların köle gibi olması durumunda ideal dünya düzeni olacağına inanıyorlar. assassin'ler ise insanların özgür olmasının en iyi düzen olacağına inanıyorlar.

templar ve assasinler tarih boyunca bir çok önemli olayda yer alıyorlar ve karşılıklı bir satranç oynuyorlar.

desmond denen ana karakter de çok önemli bazı asssasinlerin soyağacından geliyor. bunların ilki ilk oyundaki altair. bu altair uzaylıların yada önceki dünyalıların (burası pek belirgin değil ama bir dönem insanlara hükmeden bir ırkın) bıraktığı bir artifact (piece of eden) buluyor. bunlar dünyada bir kaç tane olan çok büyük güçlere sahip zımbırtılar.

işte ikinci oyunda da ezio ile gene bu artifactin peşinde koşuyorsunuz falan filan. arada 2012 'de olacak felaket falan bir sürü detay var. assassins creed wiki'si var. googleda aratın baya detaylı anlatıyor.
  • darknum  (23.07.11 01:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.