[]

giymediginiz giysiler

evde bilimum sayida, pek giymedigim, gomlek vb., gayet yeni giysiler var. bunlari satmakla falan ugrasmak istemiyorum. bagis yapilabilecek bi yerler var mi bildiginiz? siz ne yapiyorsunuz bu giysileri?




 
valla bizim buralarda (almanya) ayda bir gelip aliyor belli bir kurum. ne bileyim yok mu sizin mahallede durumu iyi olmayanlar sevindirebilecegin kimseler? kizilhac gibi kurumlara bagislanamiyor mu böyle seyler aklima ilk gelen seyler bunlar


  • pembeli kiz  (04.05.08 17:29:55) 
kapıcı ya verilir bizde yada eve gelen temizlikciye.


  • dodocan  (04.05.08 18:06:02) 
"sosyal yardım mağazası"
abdülhakhamit caddesi. no.29 taksim - mağaza tel: 0212 251 83 44

  • ezeriko  (04.05.08 18:26:01) 
valla bizim buralarda (izmir) ayda bir gelip alan filan yok (malum izmir almanya degil) e bizim mahallede ihtiyacı olan da yok (almanya olmamasına ragmen) ama evet kızılhac en mantıklı cozum yarın sabah erkenden mahalle muhtarımızın yanındaki kızılhac subesine bagıslıyorum ben (cok sagol pembeli) siz de oyle yapın.


  • im2shy  (05.05.08 00:31:59) 
çydd güzel bir tercih olabilir bağış için.


  • ref  (05.05.08 02:27:02) 
amiga500, en mantıklısı muhtara sormak. muhtar mahalledeki bütün düşkün ve fakirleri bilir. ona bırakırsınız o verir, veyahut adresi alır kendiniz verirsiniz. bence vern de.


  • merope  (05.05.08 15:28:02) 
eyüp'e yakın bir yerlerde oturuyorsan, eyüp adliyesini geçtikten hemen sonra sultan center diye bir iş merkezi var. o merkezin içerisinde adını tam hatırlayamadığım gönüllü mağaza gibi birşey vardı.
sen kıyafetleri oraya bırakıyorsun, onlar temizleyip ütüleyip mağazaya koyuyolar, ihtiyacı olan insanlar gelip oradan alıyor.

ben yakın zamana kadar, çevrede durumu kötü olan bir aileye veriyordum. öğrendim ki, kendi üstlerine olanları alıp, geri kalanları atıyorlar ya da sobada yakıyorlarmış. acayip sinirlendim çünkü verdiğim kıyafetlerin bir kısmı hiç kullanılmamış, etiketli kıyafetlerdi.

bu nedenle artık götürüp mağazaya veriyorum.
  • kahvegibi  (05.05.08 15:43:16) 
ben alabilirim ne varsa elinizde . fakir bi aile var burda ona vericem. karşı ödemeli de gönderebilirsiniz. ümraniyedeyim.


  • isaret  (19.09.12 19:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.