[]

10 parmak klavye kullanmak

Var mi gercekten boyle birsey? Varsa eger piyano calmayi ogrenmek kadar zor mu? Nasil ogrenilir ve kurslar yararli oluyor mu?




 
var olmaz mı, bizde bi eleman vardı dışbankta çalışırken dünya 3.süydü yazma olayında saniyede 8 karakter basıyodu herif


  • korg  (19.07.11 22:28:38) 
dakikada 115 kelime yazıyorum kullana kullana gelişiyor aslında.


  • vexations  (19.07.11 22:31:22) 
İşin sırrı klavyedeki tuş dizilimini ezberlemeye ve parmakları doğru düzgün yerleştirmeyle alakalı. 10 parmak seri klavye kullanabilmek için hangi harfin klavyenin neresinde olduğunu bakmadan bilmeniz gerekiyor. Bunu sağlamak da bolca pratikten geçiyor. 10 parmak adında türkçe bir exe programcığı vardı hatırladığım kadarıyla. Bu ve bunun gibi programlarla günde 1-2 saat çalışarak kısa sürede seri yazabilir duruma gelebilirsin.


  • trawmatolog  (20.07.11 10:50:32) 
1 ayda öğrendim ben 10 parmak yazmayı. bişeyi yok yahu. internet ufak programlar var birsürü. ve kesinlikle öğren derim 10 parmak. insan yazmaktan zevk alıyor. ayrıca yarın birgün bi ofis te çalşıyor olursan yada yazılımcı, pc mühendisi falan, ufakta olsa karizman olur ofis içinde.


  • daglien  (20.07.11 20:43:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.