[]

New York JFK - Secaucus New Jersey Ulaşım

Herkese merhaba, sürekli bu tip sorularla karşınızdayım biliyorum... Soru başlıkta aslında.. Nasıl gideriz, taksi ve limo:) son tercihimiz... Hem hemen kaynaşmak adına hem de ucuz olması için bu ulaşımı nasıl sağlarız. Secaucus da 2nd St. e gideceğiz... Otobüs ya da tren ile nasıl ulaşırız şöyle ayrıntılı bi anlatıverin hele... fiyat falan da yazarsanız tadından yinnaz o derece.. Uçaktan indik prosedürü geçtik bavulları da aldık..Eee?

Şimdiden minnettarım..


 
jfk'den subway' e binip oradan nyc penn station'a gidebilirsiniz. penn station'dan amtrak treni ile secaucus' a yarim saatte varirsiniz.
veya, jfk'den shuttle bus ile (gorevliler cikis kapisinda size ride ihtiyaciniz var mi diye geliyor zaten) istedginiz yere taksiden cook daha ucuza goturebilir. (muhtemelen $50 gecmez)
bir dahaki sefer icin ucusunuzu newark international airporta inecek sekilde ayarlasaniz size cok daha uygun olurmus.
iyi yolculuklar
  • garip anam gusel anam cilekes anam  (17.07.11 18:56:08) 
bir tavsiye: new york icin google maps in yol tarifleri bayaa iyi calisiyor, bu gibi durumlarda onlardan faydalanabilirsiniz. eger eliniz agirsa ya da 3-4 kisiyseniz taksiyle gitmek isteyebilirsiniz aslinda, zira manhattan a fix 45 dolar(arti bahsis-gittiginiz yerlerde yuzde 10 civarinda bahsis vermeyi unutmayin) gibi birseydi gecen sene. ordan da iste bi takim trenler var new jersey e, ben path diye birseye bindigimi hatirliyorum. google maps te detaylari var oradan bakabilirsiniz. indiginiz yerde bi ulasim haritasi edinirseniz -metropolitan transportation authority bunlari bedavaya veriyor, giselerden isteyin- hayatinizi kolaylastiracaktir. etrafinizda goremezseniz de israrla isteyiniz. cunku elinizde harita olduktan sonra gerekli trenleri bulmak cok kolay.


  • bipolar  (17.07.11 20:39:22) 
@ bipolar: path train manhattan 33rd street de subway icinden girilen bir yerden kalkiyor ve valiz ile binilmiyor, zaten tren secaucus'a degil, newark penn station'a kadar gidiyor, o yuzden uygun bir secenek degil.


  • garip anam gusel anam cilekes anam  (17.07.11 21:05:49) 
garip anam gusel anam cilekes anam +1.

jfk'den subway veya shuttle'a binin (tek yon 12-15 dolar civari bise olmasi lazim- cok sik araliklarda var, bekleme de olmaz), penn station'da inin. ordan secaucus trenine.
  • please dont die  (17.07.11 21:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.