[]

çaylak onay sırasıyla ilgili sorular

sözlük'te tekrar bir hesap açtım ve 82000. sıradayım. bu sebepten önümüzdeki yüzyıl yazar olabileceğimi düşünmemeye başladım. olan biten'i hatim ettim, fakat şöyle bir durum var. son 24 saatte sözlüğe giriş yapan çaylakların, giriş yapmayanların önüne geçtiğine dair söylentiler ne kadar doğru bilemedim. çünkü neredeyse hiçbir fark yok. bu kural kalktı mı yoksa zaten bu şekilde mi?

kondüktörlerin düzenlediği partiyi de kaçırdım, böyle müthiş alımların olduğu zaman tekrar yılbaşında mı olur ki acaba?


 
düzenli aralıklarla sorulan bi soru bu. düzenli aralıklarla "sürekli online olun ve oy verin" cevabı veriliyor buna.


  • yvandal  (13.07.11 23:46:48) 
şöyle bir gün içinde alınan yazarlar sözlüğe son 24 saatte sözlüğe giriş yapmış olanlardan seçiliyor. aslında yani sıra atlamıyorsunuz, sadece moderatör önüne gelme olasılığınızı garantiliyorsunuz. alımlar çok rastgele ilerliyor bence bir şey söylemek çok yalan olur.


  • insan opusen hayvandir  (13.07.11 23:48:47) 
digerlerinin onune atiyo zaten ama konduktor listesinde, yani her gun online oldugunda siran 82000 degil 10000 oluyor gibi dusun, yani onu bir gunluk sira gibi dusun online olunca o siraya giriyosun.


  • dampire  (14.07.11 00:10:34) 
Onay bekleyen 300bin kişi var. GErçektende 300bin kişi alınacak mı sözlüğe=S?


  • efrasiyab87  (14.07.11 00:12:06) 
onay bekleyen 80bin kişi var, 300bin kişi üye. okurlardır diğerleri.


  • misery loves company  (14.07.11 00:22:31) 
o halde bugün bir mucize olmuş olsaydı, 81999 onay bekleyen çaylak sözlüğe giriş yapmasaydı ve herhangi bir kondüktör ilk beni kontrol etseydi şuanda '' geç şimdilik '' diye damgalanacaktım. ben burdan bunu anladım. zor tabi.


  • gaipten gelen ses  (14.07.11 10:10:16 ~ 10:14:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.