[]

Ekeklerin homoseksuel (gay) arkadaslari

Boyle birsey var mi, olabilir mi, erkeklere bir zarari dokunur mu? (homofobik degilim) Amerikadayim klupte tanistim. Gay olmadigimi tanisir tanismaz soyledim. Numarasini aldim belki farkli bir arkadas ortamina beni sokarda bi kac kizla tanisirim diye, parti olursa benide goturur diye umuyorum.




 
zarar derken? götü kolla pampa. başka da bir zarar?ları olmaz.


  • baldur2  (29.06.11 23:19:18) 
zararı derken? bulaşıcı mı bu birader? bir zararı olmaz.


  • oblitus  (29.06.11 23:19:37) 
homofobiğim, olmaz diyorum.


  • ronaldo17  (29.06.11 23:22:11) 
panpa dikkat et sen yine de..kendilerine hakim olamazlar ellerler falan aman deyim


  • Kierkegaard  (29.06.11 23:22:51) 
Homofobikmişsin gayet. Farkında ol da, değilim deme bari.


  • coldbound  (29.06.11 23:31:41) 
gayet de homofobikmişsin.


  • noise  (29.06.11 23:34:58) 
pardon,

hangi dünyalarda yaşıyorsunuz?
  • cro magnon  (29.06.11 23:38:20) 
Hacı sen ne olur ne olmaz bunların yanında alkol alıp sızma , erkekliği tutar adamın, sabaha kadar bakmışsın adam sana 5 posta gitmiş, heee bu arada bu gayların deli seksi hatun arkadaşı olur genelde bir de muhabbetleri tatlıdır...


  • bisanthe  (29.06.11 23:57:20) 
sen her gördüğün kıza tecavüz etmeye niyetleniyor musun? nasıl iğrenç ve gerizekalı bir mantığınız var? her gördüğünüz gay de ilk fırsatta sizi taciz mi edecek?

beyin herkese eşit verilmiyor ne yazık ki.
  • darknum  (30.06.11 00:01:25) 
bir de "erkekliği tutar adamın, sabaha kadar bakmışsın adam sana 5 posta gitmiş" ne demek? birincisi eşcinsel de olsa adam zaten erkek. ha, eğer kasıt heteroseksüelliği tutar ise erkekle cinsel ilişkiye giren adam zaten eşcinseldir. bunun pasifi-aktifi yok. düzen erkek, düzülen ibne diye bir şey söz konusu değil; ikisi de eşcinsel.


  • microfiction  (30.06.11 20:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.