[]

pes 2008 yine

selam sevgili pes severler.
sorum gayet basit.şimdi penaltılara kalıyor ya bazı maçlar, bir arkadaşla oynuyoruz da, penaltılar da acayip şanssızım(başka türlü yenemiyor zaten eheh) neyse soru şu;

penaltı da atacagın köşeye çok basarsan topun dışarı çıkması nı sağlar mı bu durum?, arkadaş ben az köşeye basıyorum diyor ehehe, yoksa rastgele bir durum mu?
bir de futbolcuların yorgunluk durumlarının penaltıyı dışarı atma ile bir ilgisi var mı?
teşekkürler.

 
yorgunluktan ziyade ability lerinin daha cok ilgisi olmali?
penaltilarda controllerdaki cubugu degil de, yon tuslarini kullanmali, biliyorsundur bunu.

bir de, inanc onemli. kaleye volkan'i koy, kezmanla penalti atma. atarken takim olarak kenetlen. olmadi elin caktirmadan guc kablosuna carpsin kaybetcek gibi olursan. basarilar
  • la traviata  (18.04.08 09:53:47) 
stamina ve ilk baştaki kondüsyon okları da etkili diye biliyorum (hem ps3 hem ps2 için), tabi bi' de bu skills altıgeninde ofansif özellikler değil de defansif özellikler ağırlıklıysa o da etkilidir, uzun basma olayını da ilk fırsatta deniycem merak etmedim değil valla.


  • yazardimulanben  (18.04.08 12:50:07) 
çok ayrıntılı denemedim ama, tecrübelerim doğrultusunda inandığım şu, sanki şut tuşuna değil de atacağın köşenin okuna çok basarsan dışarı gidebiliyor gibi geliyor..

bir de ofansif açıdan yeteneksiz oyuncular üst köşelere vurmaya çalıştıklarında genelde girmiyor. yerden köşeye vurursan da kaleci rahat çıkarabiliyor(ai ile oynarken %80 diyebilirim)
  • toxxicfox  (18.04.08 13:57:14) 
xfactor ps2 versiyonu için konuşuyorum özellikle defansif özelliği yüksek ofansta nispeten zayıf adamlarda sağ/sol tuşlarına uzun basarsan ya da birden fazla basarsan,toxxicfox'un dediği gibi üst köşelere atmaya çalışırsan gol şansın kafadan %50 azalır.bu tarz kazma tabir edilen adamlarla yerden yavaş,hatta daha kalecinin üstüne bile zorlayabilirsin ama bir kerelik tabii..


  • rosencruz  (19.04.08 03:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.