[]

Polaroid Fotoğraf makinası

Bildiginiz gibi fotografi cektigin gibi zart diye kagida basip cikaran bi makina vardi. eglence maksatli bunlardan bi tane evlat edinmek istiyorum. lakin hangi model almam lazim, fotograf kagitlari hala uretiliyor mu bilmiyorum. fotograf kagidi bulma konusunda sorun ya$amayacagim bi alet onerirseniz mutlu edersiniz. ha bi de bu aletten satan turkiye'den bi ali$veri$ sitesi olursa daha bi mutlu olurum. (sifir almak istiyorum, turkiye'de hic bir ikinci el sitesine guvenim kalmadi)
en buyuk kartal, oley!



 
pek bilgim yok ama, sirkeci'de hayyam pasajına gidersen ille bulursun. lubitel 2 için bile film bulunabiliyor orada. ha bilen biriyle git, çünkü pek bir geçirgen oradaki fotoğrafçıların alayı. 2 liralık ürünü 10 liradan satmaktan çekinmemekteler.


  • goldenwand  (15.04.08 00:42:37) 
sirkecide postanenin orada hem kendisini hemde butun kagıtlarını satan dukkanlar var.oradan edinebilirsin.


  • cizgilipijama  (15.04.08 00:44:17) 
www.boston.com

"Polaroid instant film will be available in stores through next year, the company said -- after which, Lee said, Japan's Fujifilm will be the only major maker of instant film."

polaroid "ben oynamıyorum, kapatıp gidiyorum" demesine rağmen fuji üretmeye devam ederse kağıtları uzun bir süre daha piyasada olur ama zor bulunabilir.. benden yaşlı bir fotoğraf makinesinin filmlerinin hala üretildiğini biliyorum ama türkiye'de yeni tarihli film yok mesela, yirmi yıl önce üretilenleri kakalamaya çalışıyor sirkeci esnafı.. kağıtlarını bulmakta zorluk çekebileceğinizi düşünerek alın alacaksanız, nostaljik olur ilerde..
  • sharpenter  (15.04.08 00:49:57) 
hayyam pasajında ata usta var ona gidersen en temizini verir sana...


  • kllcollj  (15.04.08 04:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.