[]

Resepsiyonist pozisyonu

selam,

Bugün green park otelden resepsiyonist pozisyonu ile ilgili görüşmeye çağırdılar. bu resepsiyonistlerin çalışma saatleri nedir ne kadar maaş alırlar vs. bilgisi olan var mıdır?


 
günde sekiz saat haftada 6 gün çalışılır. haftada bir gün izin, h.sonuna denk gelmez.bayram yılbaşı vs tatili unutun. hizmet sektörü 7/24 çalışır. shiftler muhtemelen 07.00-15.00 /15.00-23.00 / 23.00-07.00 şeklinde ayarlanmıştır. sırasıyla hepsinde çalışırsın. net maaşı düşük gibi görünecek ancak istanbulda resepsiyonistler iyi kazanır, fazla bahşiş gelmez ama özellikle komisyonlardan iyi para gelir. ikinci bir yabancı dili kolaylıkla öğrenebilirsin belki de üçüncüsünü :)

anlaşılan o ki ilk tecrübe olacak
bu işte fırlamalık esastır. en fırlamalar en çok parayı kazanır. ama yükseleyim müdür falan olayım diyorsan sakin sakin yabancı dil ağırlıklı olmak üzere kendini geliştir. fırlamalara uyma :)
yok para kazanayım diyorsan yardır allah ne verdiyse, paraya para demessin.

(eğer işe alınırsan ne demek istediğimi anlayacaksın 3-5 ay sonra)

zor ama çok çok çok keyifli iştir, hakikaten çok keyiflidir...
hayırlı olsun
  • inspectorjavert  (13.06.11 09:42:57) 
@inspectorjavert

teşekkürler dostum. ama ne kazanırız bi çıtlatsana :)
  • diaspora  (13.06.11 09:51:57) 
max 1500.


  • beyazfil  (13.06.11 10:43:46) 
istanbulda 1200+upsale yaparsan onlardan komisyon vs.


  • ben smyrna  (13.06.11 10:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.