[]

Erkek için uzun şort mayo (boardshorts?)

Uzun rengarenk mayolar oluyor sanırım sörf mayosu(şortu) olarak geçiyor. Denize girmek için istiyorum. En kalitelisi hangi markanındır ve Ankarada nerde alabilirim. Aklıma gelen markalar billabong ve quiksilver bunlardan daha kalitelisi var mı, eğer yoksa hangisi daha kalitelidir? Ankarada bunları nerden alabilirim?

şöyle birşeyler istiyorum

www.billabong.com

 
billabonglar kaliteli oluyor, 3 yıl çok rahat kullandım. ankara'da armada'da yemek katının hemen altında olan katta extreme sports'ta var. ayrıca cepa'da da sanırsam birinci katta emin olamasam da billabong'un kendi mağazasında olması lazım, boyner'in olduğu koridor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (11.06.11 14:25:55) 
Ankara'da bulabilir misin bilmiyorum ama Speedo'nun sörf şortları da harikadır. Boyner gibi yerlerde oluyor, bir de Ender Spor mağazalarında.


  • no one  (11.06.11 14:48:54) 
o'neill var bide ek olarak bunlara göre biraz pahalıdır. ama quiksilver'ı tercih ederim eğer birtane olacaksa. lakin bende quik te billabong da var.ayni ikiside alınabilir çok fark yok.
www.quiksilver.com
www.billabong.com
  • neysene  (11.06.11 18:06:29) 
en cok ceşit ankamall'deki mağazalarında.


  • kayranin kedisi  (11.06.11 18:36:39) 
Reef de sağlamdır, alternatif bir seçenek olabilir senin için. Hem herkesde göremezsin.
İnternet'ten alırım dersen ;
www.sporcum.com
  • neosphere  (11.06.11 19:19:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.