[]

Sakin Şarkılar

Kitap okurken, uyurken, otobüste dolmuşta sakin kalabilmek için dinleyecek şarkılar arıyorum. Farid Farjad gibi bişey olabilir. Enstrümantel olsa daha hoş olur ama sözlü de olabilir. Kimleri neleri önerirsiniz?




 
le trio joubran, taksim trio, max richter ve "vivaldi/four seasons" .

edit: bi de secret garden ya unutmuşum da :)
  • nabruknabruknabruk  (07.06.11 19:25:43 ~ 19:48:03) 
143727 nolu duyuruda buna benzer bişi sorulmuştu.
(duyuru numarasına link veremedim, nasıldı yahu?))

  • anonimyususer  (07.06.11 19:28:08 ~ 19:29:15) 
erotic lounge albümü var ( 1-2-3-4-5-6-7-8-9) mp3.uzhgorod.name

paris lounge, candy lounge gibi albümlere bak. Tarz olarak lounge ın hepsi olur.

www.eksisozluk.com
  • Kreuzberg  (07.06.11 19:28:28 ~ 19:29:02) 
klasik cevap: Yann Tiersen

alternatif cevap: Vivaldi
  • buf-e kür  (07.06.11 19:28:40) 
yann tiersen?


  • beyaz prensli at  (07.06.11 19:32:40) 
slow playlistime bakabilirsin
www.youtube.com

  • memoxlarge  (07.06.11 19:39:26) 
(bkz: detektivbyran)


  • tepedeki psychedelic adam  (07.06.11 19:46:31) 
steely dan'in 1977 tarihli aja albümü.
erik satie'nin Gnossiennes & Gymnopédies'lerinin Reinbert de Leeuw hali

  • sanal hayvan  (07.06.11 19:52:51) 
yedi karanfil ehehheo


  • anorexic penis  (07.06.11 21:11:13) 
jazz seviyorsan melody gardot


  • oldtimer  (08.06.11 00:21:43) 
Agnes Obel-riverside la başlayabilirsin, sonra devamı gelir zaten


  • utkucbkc  (20.06.11 23:10:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.