[]

Arabadan anlayan eksi duyuru ahalisi

2008 vw polo 1.4 dizel trendline
cd-mp3 çalar abs çift airbag
95000 km
iki parçada lokal boya var
Normal satış fiyatı 25500 tanıdıktan olduğu için direk bu fiyata düştü. Ne dersiniz alınır mı bu araba? Yada bu para bu arabaya verilir mi? Yorumlarınız benim için çok önemli.

 
2009 1.4 benzinli trendline arabam var. 1 kere sıkıntı çıkarmadı. 33000km'de gerçi. uzun yol yapmış bir araba. vw çokca sıkıntı çıkarmaz ama çıkardığı zaman cebinizi yakabilir. daha düşük kmli bulabiliyorsanız aynı fiyata bulun. bulamıyorsanız alın kullanın. işinizi görür.


  • atrin  (05.06.11 20:17:06) 
volvo s40 alabilirsiniz ancak benzinden ağlarsınız ve satarken sıkıntı çekersiniz. benim size önerim o fiyata bir 2006-2007 megane 1.5dci expression ve üstü almanız. sceniclere de bakabilirsiniz. 1.5dci motorlar ekonomik güçlü ve piyasada tutulan motorlardır.


  • atrin  (05.06.11 20:18:45) 
aman yapmayın ya, gidin mazda falan alın. o kadar konforsuz bi arabaya saymayın o paracıkları gunahtır. dizel takıntısı da yapmayın bence.


  • heyamo  (05.06.11 20:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.