[]

bu nasıl bir öfke ?

www.yildiz.tv

bir insan nasıl böyle bir öfkeyle yaşıyabiliyor ? günlerdir böyle sadece rte değil bütün liderler. insan nasıl dayanıyor buna ?

videoyu izliyin ne demek istediğim anlıyacaksınız.

 
nefret değil bu politika.
şimdi böyle atışırlar ama yarın mecliste yine el ele kol kola olurlar.

  • etna  (05.06.11 18:15:38) 
simdi yazmaya baslayacam ama sayfalar yetmeyecek.
bunların hepsi boyle. farkları yok.
asıl konu saptırılıyor. konu vatandır, butunluktur, kagıt ustundeki gelişme degil, pratikteki gelişme, kalkınmadır.
chp su ana kadar sadece muhalefet oldu, insallah degişmiştir ve goruruz.
akp hep konustu, tutturmuslar bir duble yol. yahu benzini alacak adam mı var, o yolda gitsin.
mhp desen kendi derdiyle ugrasıyor zaten.
daha dun bdp ile acılım ayagına sarmas dolas olan akp, simdi utanmasa kufredecek, tovbe tovbe.
filistin hakkını savnunuyorum diyor. her boku israile satıyor.

konu, gosterilmiyor. devlet elden gidiyor. butun avrupa ulkeleri de ozellestirme yapıyor diyor, ben almanyada okuyorum, gelsin anlatayım nasıl ozellestirme yapılır. devleti satmak, ozellestirme degildir.
her seye hayır demek de muhalefet demek degildir.

ben parti tutmam, ama su anda vatan icin oy atmak lazım, parti icin degil. bdp 32-36 mv cıkaracak, ve mhp baraj altı diyorlar. bu onumuzdeki meclis, anayasa cıkaracak. bdpnin olup da mhpnin olmadıgı bir meclis, anayasa cıkarmamalı bence. zaten akp, ilk 3 maddeyi degiştirmeye ugrasıyor...

uzattım pardon, doluyum :) oyu vatan icin, devlet icin atmak lazım.
230 milyar dolar diyor, 740 olmus. ulan sirketler kapanıyor hala, yabancı sermaye geliyor, para kazanacak firmayı alıyor, endüstriye yatırım yapan yabancı yok. dikkat edin.bankalar, petrol, her sey gitti elimizden, yanlıs.
  • hubble  (05.06.11 18:23:37 ~ 18:26:24) 
başbakan "öfke bir hitabet sanatıdır" derken hitabetini seçim zamanı daha da geliştirdiğini düşünüyor sanırım. kılıçdaroğlu'na diyecek zaten bir şey yok, ne yapacağı belli olmuyor, hergün farklı farklı. bahçeli'nin de zaten herzamanki hali :)


  • hikmetkaraman  (05.06.11 18:25:08) 
el ele kol kola derken? gören de 9 yıldır kemal ile tayyip panpa zanneder.


  • winstoncash  (05.06.11 18:25:39) 
@etna yok o gelenek akp ile bozuldu. adamlar ciddi diş biliyorlar. araları olmayan birinin en önemli resmi toplantıda bile yüzüne baklılmıyor son 2 dönemdir.


hubble +1 millet takım tutar gibi tutuyor akp'yi chp'yi. hadi chp yönetim kadrosundan mütevellit henüz bir bilinmeyen ama akp'yi "tutmanın" memleket açısından iler tutar yanı yok.
  • cinna monster  (05.06.11 18:28:42 ~ 18:30:42) 
Sıradan bir insan pisikolojisi gereği karşıt görüşe ait liderin sesini yükseltmesini bilinç altında kendi üzerine alınır. Dolayısıyla kendi liderinin daha sert konuştuğunun bile farkına varamaz. Bu belli bir kültür eşiğine kadar tüm "taraf"tarlarda böyledir. Bahsettiğim durum parti görüş o bu şu bağımsızdır.

Bazı insanlar parti tutmaz tutamazlar onların kendi derin siyasetleri vardır. Bu yüzden o particiyi bu particiyi boş verin ve derin siyaseti öğrenmeye çalışın.
  • neotunc  (05.06.11 20:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.