[]

Rus müziğini iyi bilen birilerine acil ihtiyacım var.

Karı-kız meselesi değil.

Akademik bir durum; bir konferansta Rusça şarkılar çalmam lazım, neyi çalayım neyi çalsam uygun kaçar vesaire vesaire beyin fırtınası yapmam gereken birileri lazım

Teşekkürlerimle.

İletişim buradan olabilir, sözlükten olabilir, msn olabilir buradan mesaj atılırsa.

 
Kızıl Ordu Korosu'nun söylediklerinin orijinallerini bulun; halk müziğinin güzel örnekleridir.

(Beni gönderecek vaktim yok ama bir yerlerde vardı mutlaka.)
  • sourlemonade  (03.06.11 21:21:08) 
Katyusha favorimdir.


  • emrekksal  (03.06.11 21:23:23) 
Ben derdimi anlatamamışım.

Benim gitar eşliğinde söyleyip çalacağım bir şeyler lazım.

Geçen sene Nastya Prihodka'nın Tri Zimy eserini söyledim.

Bu sene ise 4 parça gerekiyor. Vissotsky deniyorum fakat zor yani, çok zor tutturmak ezgiyi. Telaffuzunu ezberlemek zaten zor.

Bu arada zaten Rus dili ve edebiyatı okuyorum konuya alien degilim.
  • erobur  (03.06.11 21:28:36) 
oçi çorniye'nin dingin bir versiyonu olabilir mi acaba?


  • african rain  (03.06.11 21:45:44) 
polyushka pole


  • kullanici adimiz  (03.06.11 21:46:38) 
leningrad'dan çalın ama sözleri eksik etmeyin :p


  • beerserk  (03.06.11 21:46:50 ~ 21:47:28) 
Bu son yazdıklarınızı başta yazsaydınız ya :) Rusça aryantik bulursanız söyleyin işte, onlar kolaydır.


  • sourlemonade  (03.06.11 21:53:44) 
kumushki ve smuglyanka moldavanka yazmak için gelmiştim ama gitarla çalmak için zveri'nin şarkıları daha uygun olur sanırım. bir bakıverin şarkılarına. ayrıca şu anda gaza geldim kızıl ordu'dan esintiler çoktan doldurdu odayı.

edit: gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz rus dili ve edebiyatı öğrencisiymişsiniz sonuçta ama yine belirtmekte yarar var. Звери olarak aratırsanız youtube'ta daha fazla parça bulabilirsiniz bu gruptan. ama biraz pop tarzında.
  • halim selim  (04.06.11 03:53:06 ~ 03:55:42) 
akvarium - www.aquarium.ru

bi' de belestir bunlari sarkilari... :)
  • ucan sincap  (07.06.11 15:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.