[]

bisiklet alacağım ama

yıllardır takip etmediğimden çok şey değişmiş. benim zamanımda bianchi vardı. şimdi de bianchi'lere bakıyorum. başkasını al demeyin, içimde ukdedir.
bugün boyner'de çok hoş bir tane gördüm:
www.bisikletcim.com
nasıl sizce?

başka önerecekseniz buradan önerin lütfen:
www.bisikletcim.com

bir de tavsiye verirseniz pek hoş olur. amortsörlü almayın diyorlar ama benim bir arkadaşta vardı. yaylanıyorsun hoş oluyor. şehir bisikleti tavsiye ediyorlar ama onların da tipini sevmiyorum. ince lastik hoş olmuyor. yine de tavsiyelerinizi beklerim.

 
bütçen ne kadar? bianchi alma, dandik oluyor.
amortisör gereksiz evet.

ne kadar hafif olursa bisikletin o kadar iyi olur. dağ bisikleti çok ağır olur ve çabuk yorulursun, aldığına da pişman :)
trek marka iyidir, biraz pahalıdır ama değer aldığına.
  • groove salad  (23.05.11 02:23:04 ~ 02:23:36) 
yalnız bizim yollar malum dağ gibi. pek farkı yok. buralarda şehir bisikleti alsam pek sağlıklı olmaz gibime geliyor. bir de bianchi niye dandik yav? bizim çocukluk rüyamızdı.
sokakta kullanacağım. öyle deli gibi süreceğim. ama yollar malum. bütçem de çok değil. 500 lira kadar. zorlasam 600. ne kadar pahalıymış bu meretler?

  • lorenzen  (23.05.11 02:27:41 ~ 02:29:04) 
arkadaşlar saçmalamayın.çift amortisör dünyanın en gereksiz şeyidir.çift amortisör alınmaz.çift amortisör bisiklet almayın dağa tırmancaksanız da almayın.

600 tl param olsa çok net şu bisikleti alırım.o donanıma bu fiyat en iyisi trek'lere filan bakmayın pahalı
www.carrarobisiklet.com

ayrıca carraro da bianchi'nin üst segment markası.
  • şaman  (23.05.11 02:59:29) 
bianchi alma ama sonuçta


  • şaman  (23.05.11 03:00:19) 
öncelikle "amortisörlü almayın" denilen şey, "full amortisör" almayın. yoksa tabii ki, maşa'da olacak.

bianchi'lere bakmayın. iyi değiller. ve evet, çocukken güzeldiler...

şaman'ın örneğini verdiği carraro 419 700 (720-730) lira civarında alabileceğin, başlangıç için fena olmayan bir bisiklet. F/P oranı yüksek. aynı şekilde "sedona 711 v" yine o civarlarda...

ama en fazla 600 diyorsan, çok alternatifin yok. yani mutlaka var tabi de, iyi değiller...

630-640 civarında "carraro 417" ve "sedona borla".

bunların da altında alınabilecek

"sedona 701" var.

ve son olarak 570 liralık fiyatıyla,

www.salcano.com

sizi idare edebilir.
  • xenderoth  (23.05.11 04:23:45 ~ 04:30:07) 
amatörler için salcano da iyi derler. bende bianchi var, 5 yıl önce almıştım (hatta resmi de şu: goo.gl )
Diyeceğim şu ki, bianchi alma. çift amortisörlü sakın alma. bende aldğımda ohh yaylı falan diyordum, pedala bastığının yarısı yaylanmaya gidiyor. bisiklet çok ağır. hızlanmak falan mümkün değil.
köyde bi tane eski bisan yol bisikleti var, benimkinden inip ona binince kuş gibi hissediyorum, hafif, rahat, hızlı. aklında bulunsun. eğer şehirde yaşıyorsan yol bisikleti 10 numara.
  • dampire  (23.05.11 10:34:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.