[]

30 iş gününde dolduktan sonra

mahkemeye basvurucam yarın nedir nasildir süreç nasil işler biraz bilgi verirmisiniz.bugun firmayi aradım adamlar pişkin pişkin bi ay once bitti biz sizi aradık ulasamadık fln dediler.daha once hiç dava acan oldu mu aranızda




 
hp'den çatır çatır almıştım 2300 lira para iadesi. Hiç sorun çıkarmadılar. Gün süresi doldu paramın iadesini talep ediyorum dedim tamam dediler.

Senin şimdi yapacağın tüketici hakem heyetine başvurmak.
  • alkolik imam  (17.05.11 00:59:32) 
ben cagrı merkezini aradım sabah aksama dogruda servis beni aradi yok size ulasamadık fln dedi servisle beni yüzyüze biraktılar adamlar kalkmıs bide pcniz hazir isterseniz getirelim hemen dediler 33 iş günü normaldede 45 gün fln edio bu.


  • all girls dream  (17.05.11 01:04:06) 
acer ile benzer durumu yaşadım. ben para iadesi istediğimi belirttikten sonra laptopumu göndermişlerdi kargo ile ama 30 iş günü doldu ben parayı alıcam dedim, kargoyu kabul etmedim. 3 hafta sonra da para iade formları elime ulaşmıştı.

ha gold para iadesi yapmıyoruz dedi. ben de el mahkum alacağım masaüstünü gold'dan almak zorunda kaldım. baya tartıştım adamlarla. hatta bursa şubesindeki yavşak hala beni görünce yolunu değiştirir. tüketici heyeti'nin kararları belli bir rakama kadar bağlayıcı oluyor, onları da bir araştır derim.
  • guest9999  (17.05.11 01:48:48) 
laptopu alma para iadesi iste. hp ile 3 ay uğraştım hatta bilgisayarın harddiskini göndermeleri yeterliydi geri çekilmem için ama maalesef komple bilgisayarı kaybetmişler. serpil hanımın hala kulaklarını çınlatırım.

fatura bedeli veya üst modelleri öneriyorlar. formda bu tercihlerini işeretleyebileceğin alanlar var. para daha mantıklı geldi bana.
  • elmalili hamdi yazar  (17.05.11 05:04:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.