[]

cevap tiklemesi

ne zaman tik atıyorsunuz gelen cevaplara? gelir gelmez mi, sorunuza cevap bulduğunuzda mı, yoksa hiçbir zaman mı? tik atarken dikkat ettiğiniz bir şey var mı bir de? mesela sadece doğru cevaba mı tik atıyorsunuz yoksa her cevap yazanın cevabını tikliyor musunuz? (ne çok tik dedim!)

bonus soru: cevabınızı tiklemeyen kullanıcıları kara listeye alıyor musunuz, yoksa hiç sallamıyor musunuz?


 
Adam gibi cevap yazan herkesi tiklerim. Dalga geçeni boş geçerim. İstediğim yanıtı alana kadar da kimseyi tiklemem. Bunu da tiklemezsen bundan sonra hiçbir soruna cevap yazmam :P


  • serafettinn  (08.05.11 23:12:07 ~ 23:12:39) 
cidden güldüren cevaba da, dogru cevaba da, adam gibi yazana da tik basıyorum ben. kimleri tiklemiyorum bilmiyorum, "anan" yazan olursa tiklemem heralde, bi de kendimi hehe. kara liste olayı için de uğraşılmaz ya, o kadar üye var.


  • hjarteblod  (08.05.11 23:15:25) 
serafettin sağol, tek tek yazmaktan kurtardın beni. katılmadığım tek nokta ben anında tik atarım. başkaları tiksiz görürse cevap yazmaz diye görür görmez tikliyorumki daha çok verim alayım.

birine cevap yazacağım zamanda ilk önce eski duyurularda tik koyup koymadığına bakarım, koyuyorsa tiklerim koymuyorsa işim olmaz. (istisnalar hariç)

ha satırlarca yazdığım bir cevaba tik konmazsa ayrıca kıl olurum, birkaç küfür edip sakinleşirim. yaz kızım otuz bin kadınla nasıl birlikte oldum
  • tolga asp  (08.05.11 23:18:53) 
hepsini tiklerim hakaret vs. içermiyorsa.

cevabı gördüğüm anda basarım tiki.
  • p a t r i o t  (08.05.11 23:19:19) 
tiklemenin bir faydasımı var ki ? tikliyorum ben adam uğraşmış yazmış sonuçta


  • hmm  (08.05.11 23:20:14) 
hakaret ve ağır derece dalga içermiyorsa (espiri içerebilir tabiki) tiklerim, ama gönül işlerinde falan dalga geçilmesi çok koyuyor adama, o zaman küfrederim:)


  • remy1  (08.05.11 23:24:33) 
valla cevab atanın profil fotossu diye bişey olsa, tipine bakar gözüm tutmazsa tik atmazdım. ama yapcak bişey yok. isme bakıyorum, bir de cevaba bakıyorum. gıcık olmazsam atıyorum tiki. yoksa yağmurda su vermem.

bi de bana tik atılmazsa deli olurum, mesajla taciz ederim, tik at derim, sen buralarda yenisin heral derim, çok kızarım. durdursanız ya beni.
  • ilkinci  (08.05.11 23:25:21 ~ 23:26:09) 
patriot +1 cevabı görür görmez tiklerim. faydası var ve ya yok en azından cevabını okudum hissiyatı uyandırıyor bende.


  • zenc  (08.05.11 23:26:21) 
Biraz bekliyorum, en azından cevaplar 3-4 tane olana kadar. Sadece net doğruyu değil, alternatif fikirleri v.s de tiklerim. Sadece alakasız cevapları bırakırım.
Tiklemeyenler umrumda değil cevabı yazar geçerim.

  • xenophobe  (08.05.11 23:30:20) 
ben de adam gibi cevap atanları tiklerim hemencecik.

peki sen neden tiklemiyorsun?
  • heyamo  (08.05.11 23:31:45) 
banada sanki bi cevaba hemen tik atınca verim düşüyomuş gibi gelir , karşı taraf aha bu cevabını buldu ben yazmıyım bişi felan diyo herhalde (gibi düşünüyorum ) . . . o yüzden cevaplar kesilene kadar tik atmam mesela , ama hakeden ,cevap yazan herkese tik atarım . .


  • busuta  (08.05.11 23:33:37) 
@heyamo; ben bekliyorum duyuru artık cevaplanmayana kadar, tiklersem istediğim cevabı almışım diye düşünülüp cevap vermeye gerek kalmamış gibi görünmesin diye. istediğim cevabı aldıktan sonra hemen ve tüm cevapları; istediğim cevabı alamazsam bir süre bekleyip yine gelen tüm cevapları tikliyorum.

edit: yazdığımı busuta da yazmış, hah işte ondan.
  • in vino veritas  (08.05.11 23:35:04 ~ 23:35:53) 
cevabi bulan, ona yonlendirmede bulunan ya da yol gosterenlere tik atiyorum.

bonus cevap: almiyorum onla mi ugrasicam bence kimse de ugrasmasin. :)
  • lejant  (08.05.11 23:47:27) 
ben genelde full tikliyorum. geyiklere de gülümsüyorum sonuçta, bir teşekkür etmek gerek, o kadar da nemrut değilim. ayrıca insanların tik konusunda bu kadar takıntılı olduğunu da bilmiyordum.


  • roket adam  (09.05.11 00:00:15) 
cevapları tiklerim. yazdığım cevap tiklenmezse bir an kıl olurum; ama kara listeye falan almam. kara listem de yok ayrıca. şurada herkes birbirine yardım ediyor, gerek yok böyle şeylere.
bir de sizde sözlük açılıyor mu?

  • lorenzen  (09.05.11 00:23:11 ~ 00:23:32) 
eğer bir soru sormuşsam doğru cevabı yazana
ya da ardağımı buldurana tiki koyarım.
görüş sormuşsam gelen bütün cevaplara tiki koyarım.
bazen tik atmayanlara bilsem dahi cevap yazmıyorum,
bazen kimse cevaplamamış oluyo ama bildiğim halde cevaplamazsam eğer
işte o zaman içim bi cız ediyo.
kara liste falan yok.
  • seyduna6687  (09.05.11 02:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.