[]

Cevaplara tik koymayanın duyurusuna cevap yazmıyorum

sizde de oluyor mu? görüşleri merak ettim.

hiçbir cevaba tik koymayan ama. işine yarasa da.


 
evet yine de yazarım çünkü cevap vermeden önce açtığı duyurulara bakmam tik koymuş mu koymamış mı diye.ben bildiğimi yada cevabımı verir geçerim.


  • hıkmıkzık  (22.04.11 19:09:32) 
yok bende öyle bir şey.


  • sen git ben geliyorum  (22.04.11 19:10:08) 
ben o kadar takıntı haline getirmedim henüz ama belkide getirmek gerekli.
seni o hale getirenler utansın ^^

  • daglien  (22.04.11 19:10:47) 
Birazcık bile kafa yormam gereken bir soruysa cevaplamıyorum.


  • sourlemonade  (22.04.11 19:16:48) 
ben kimmiş ona bile bakmıyorum. geçen birine mesaj attım. aa meğer benimle konuşmayan birisiymiş. e cevap da vermedi tabi :)
bi de geçen birisi "siyasi görüşlerimiz uymasa da sağolsun" yazmış. alla alla dedim. ben kimsin diye bile bakmadım adam siyasi görüşümü incelemiş!

  • ben smyrna  (22.04.11 19:16:53) 
cevap için araştırma falan yaptıysam, uğraştıysam kızıyorum biraz "tick"lenmediğinde ama sallamıyorum. sonuçta o duyuruyu sonradan bulup okuyacak kişilerin de işine yarayabilir verdiğim cevap.


  • jangara  (22.04.11 19:17:35) 
şu duyurumdan sonra (git: 244343) cevap vereceğim kişilerin önceki duyurularını inceleme kararı aldım. cevaplara tick koyuyorsa hemen cevaplarım. yoksa ne öyle boş yere uğraştığınla kalıyorsun, en azından bir teşekkür bekliyor insan.


  • tolga asp  (22.04.11 19:31:29) 
ben bakmıyordum. cevap bu oranlarımdan belli olur.


  • ilkinci  (22.04.11 19:50:08) 
farketmez yazarım ben ister koysun ister koymasın.


  • xenophobe  (22.04.11 20:53:41) 
tik koyulmuyor diye cevap yazmacaksa hiç yazmaması daha iyi. böyle yapanlar olduğunu öğrendiğim için bundan böyle hiç bir soruma gelen cevaplara tik koymayacağım. böyle bir kompleks duyurunun ruhuna ve mantığına aykırı. amaç yardımlaşmak karşılıklı, onaylanma duygusunu tatmin etmek olmamalı.


  • sijwocaq  (23.04.11 11:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.