[]

Göbek eritme, şekle girme.

iyi pazarlar,

bu pazar evde kendi kendime bakarken bir iğrenme geldi göbeğimden. göbeğim hiç de fazla değil halbuki ama önceden hiç böyle değildi, ileri aşamalarım gözümde canlandı ve kendimden soğudum.

29 yaşında bir erkek olarak, kendi ev ortamımda nasıl kurtulabilirim göbeğimden? şu sıralar spor salonuna verecek para mevcut değil maalesef, kendi imkanlarımla halletmem lazım, ileride spor salonu zaten düşünüyorum. amma ve lakin üşengecim, yani aslında daha doğrusu vakitsizim. akşam bi geliyorum işten eve, yorgunluktan sızasım geliyor.

ne yapam? ne edem duyuru sakinleri? pazar günümü zehir ettim kendime, yemek yemek istemiyorum ama böyle de erimiyor kendiliğinden. yardımlarınızı bekliyorum, güneşli bir pazar diliyorum.

 
mekiksiz göbek erimez.

edit: göbek eritmek için daha çok üst karın hareketleri etkilidir. değişik hareketler var araştırın. mesela bende göbek 0. six pack uğruna bir ay kadar mekik çekmiştim. günde yaklaşık 300 adet farklı mekikler çekiyordum. setler 10*4 yerse 25*4.
  • ronaldo17  (17.04.11 17:48:20 ~ 18:13:44) 
mekik iyi, güzel, hoş da... nasıl mekik? sistemi nedir? kaç adet? kaç set? bunu anlatın bana. internette hep farklı farklı şeyler var, hangisini yapayım bilmiyorum.


  • loveinaflipbook  (17.04.11 17:51:06) 
pazar can sıkıntısından aklına gelmiştir öyle. yarın birşeyin kalmaz.

göbek kardeşliği
  • charlotte blanc  (17.04.11 17:53:30) 
Göbek çıkmaya başladı mı hem beslenme de hem de egzersizde sorun vardır.Mekik sonraki aşama bence.Önce abur-cubur dan kurtul,gün aşırı en azından tempolu yürü.
Yemek yemek istemiyorum falan yazmışsın.Yapmayın öyle şeyler,yazık etmeyin kendinize.Sonra yağ yerine diğer öğelerden kaybedersiniz.Sonra sağlık sorunları.

Yardımcı olur mu bilmem ama buradan bir arkadaşın 'Sen bir enkazsın'programı var.Onu oku kendine çeki düzen verebilirsin.

www.bodytr.com

Göbeksiz bir yaz dileğiyle :))
  • free bird  (17.04.11 18:03:57) 
  • trinitrotoluen  (17.04.11 18:11:07) 
gobek kosmasiz erimez. ne kadar mekik cekseniz leg lift etc. yapsaniz gunde bi 15-20 dakika kosmadan kolay eritemezsiniz.


  • blackworld  (17.04.11 18:29:06) 
sadece abur cuburu ve akşam 7'den sonra yemeyi keserek (çay, kahve, meyve vs olabilir) 95-96 kilolardan 84'lere geldim birkaç ay içinde. gün içinde, tabii ki hergün olmamak kaydıyla hamburger, pizza filan da yedim, işkence etmedim kendime. ha kilo artık gerilemiyor o ayrı mesele. vücudum bana "benden bu kadar, azıcık spor yapmaya başlasan iyi edersin" mesajı veriyor sanırım.


  • kurzon  (17.04.11 18:30:34) 
İstediğin herhangi bir spor ve diyet. Şekeri tamamen kes, akşam 8'den sonra hiçbir şekilde karbonhidrat tüketme, protein alımını arttır. Salona gitmeyeceksen spor tercihini şınav, barfiks, mekik ve air squat 4'lüsünden yana kullanman avantajına olur. Güç çalışmaları en hızlı yağ yakımını sağlar.


  • arnold schwarzeneger  (17.04.11 18:46:26) 
Mekik çekerek göbek erimez efendim. Erir diyene inanmayınız. Göbek denilen şey yağ kitlesi ordaki. Sadece mekik çekersen karın bölgendeki kaslar şişeceğinden ve ordaki yağlar aynen kalacağından şimdi olduğundan daha göbekli bir insana dönüşürsün.

Göbek eritmek için yağ yakman gerekiyor. Karnındaki yağ kitlesi gittikten sonra baklava olucam ben dersen, o zaman çekersin mekiği. Yağ yakmak için de koşu, bisiklet, ip atlama vs. iyidir. Tabi düzgün beslenmeyle birlikte.
  • coldbound  (17.04.11 19:00:25) 
bölgesel zayıflamada yoktur. kadında kalçada erkekte göbekte toplanır yağlar. vücudun besinsiz kaldığı zamanlarda kullanacağı kaynaklardır yağlar. o yüzden yemek yemezseniz önce kaslarınızı kaybedersiniz.

mekik çekerek göbek eritilmez. şu anda zaten six packleriniz var sadece yağ dokusuyla kaplılar. yağdan kurtulunca six packler çıkacak ortaya direkt. o zaman bir de mekikle ekstra şekil verirsiniz.

yapmanız gereken hareket. büyük kasları çalıştırmanız avantajınıza. nerde büyük kaslar bacaklarda? bisiklete binin. evde de şınav çekin. şu anda ihtiyacınızı görür bunlar.

yemeğe dikkat! düzenli spor yapanlar bile bu işin asıl kısmının beslenme olduğunu bilir. spor merkezinde 2 saat geçirirsiniz geriye kalan 22 saatte uyur yer içersiniz. o yüzden 22 saati düzene sokmanız önemli.
  • terp  (17.04.11 21:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.