[]

ceptemsn-the baş belası!

ilk başlarda gayet güzel kullanıyordum. sonradan "kullanıcı adı/şifre yanlış" diye uyarı verdi fakat aynı şifre ve kullanıcı adıyla hem msn de hem de morange'ta rahatlıkla giriorum hesabıma.

sildim tekrar yükledim, düzeldi. sonra aynı şey oldu ve artık silip yüklemek de fayda etmiyor.
napsam, ne etsem. hem nickimi, durumumu (busy, online vs) değiştirebileceğim ve morange gibi kişisel iletime "i'm using morange" yazmayacak düzgün bi program arıyorum
ya da aslında ceptemsn sorusunu çözsem çok ii olur.

tel: nokia 6288
ayrıca internet erişimi filan normal kontrol edildi.

 
mig33 var bende gayet güzel çalışıyor. ama benimki java tabanlı. sizin telefonunuza da uygun bir versiyonu olabilir diye tahmin ediyorum.


  • pispinti  (12.03.08 16:29:20) 
java olabiliyor 6288 e bildiğim kadarıyla. bir bakayım mig33'e. teşekkürler :)


  • oceano  (12.03.08 17:27:21) 
mig, 6288'i desteklemiyormuş. ühühühühühhühühü...


  • oceano  (12.03.08 19:18:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.