[]

samsung i9000 galaxy s 'e bu para verilir mi?

merhaba ekşi duyurunun tatlı insanları. başlıkta bahsettiğim samsungun galaxy s modeli için bir kaç piyasa araştırmasında bulundum. telefonu kredi kartına 12 ay taksit ile almak suretiyle en makul 1339 tl gibi bir meblaya bulabildim.(adapazarında)
sizce bu fiyat uygunmudur? baya bi kararsız kaldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.



 
m.akakce.com sizinki biraz pahalı geldi Arastirdim 300 tl daha ucuza buldum


  • bozbaykus  (04.04.11 22:05:41) 
Ben bin liraya aldim. Bir haftalikti sahibinden.comda satiliyordu, sifir Turkcellden alinma. Gayet guzel bir cihaz. Parasini hak ediyor. Dokunmatigi ve ozellikleri guzel. Tek eksigi led flasi olmamasi. Mail senkronizasyonu falan da iyi. Internet deneyimi ve medya ozellikleri super. Muzik calarda rastgele modu yok ya da ben bulamadim. Pisman degilim aldigima. Bu arada cihazi mutlaka silikon kilifla kullanmalisin arka yuzu kolay ciziliyor. Sonuc olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ama bir telefona 1300 verilir mi telefon sonucta alo derim yeter dersen sana kalmis. :)


  • enchantress  (04.04.11 22:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.