[]

Hayatın saçma olması

Hayatın saçma olduğuna dair somut örneklere ve yorumlara ihtiyacım var. ama biraz oturaklı örnekler olsun, çok laubali olmasın. ironi de olur, kara mizah da olur, hatta mizansen de olur, ne olursan gel.

edit: yazar ismi verenler, bu kişilerden örnekler yazarsa da güzel olur.


 
camus derdinize dermandır.


  • aussteiger  (03.04.11 23:08:39) 
douglas adams okumadiginiz belli oluyor.


  • atmacaged  (03.04.11 23:12:16) 
iris murdoch da olabilir. örnek olarak özel bir kitap hatırlayamadım şimdi.


  • mea maxima culpa  (03.04.11 23:25:26) 
Git oku bizzat kendim yazdim

inci.sozlukspot.com
  • tezek  (03.04.11 23:40:19) 
madem einstein çok zekiydi o zaman neden öldü?


  • sanal hayvan  (04.04.11 00:00:25) 
www.amazon.com

Baya güçlü savunuyor derdini amca.
  • skatheist  (04.04.11 01:02:52) 
camus denmiş ama gene de belirtmekte fayda var; (bkz: l'etranger)


  • warrick  (04.04.11 01:12:30) 
Yıllarca konservatuara gidicem diye tuttur sonra kazan, git, oku, okurken herkesten farklı olduğun ne kadar başarılı olduğun falan söylensin sonra bu hızla bir de yüksek lisans yapıyım de sonra yüksek lisansı kazan onu da oku sonra aşık ol aşık olduğun adamla evlen sonra mesut mutlu yaşa ama sonra iş bulama ve evde otur...nasıl? yeteri kadar kara mizah ögeleri taşıyor mu?.. ama ne yazık ki gerçek... ve ne yazık ki bu ülkede gazeteler "son ütücü" ilanları ile dolup taşıyorken senin iş alanınla ilgili tek bir ilan bile bulunmasın. Bilmem senin için hayatın ne kadar boktan olduğuna dair laubali olmayan bir açıklama oldu mu?


  • pijamaliantigone  (04.04.11 01:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.