[]

Amerika Vizesi

Oncelikle, daha once hic yurt disina cikmadim onu belirteyim.
Bu yaz iki uc hafta bir tanidigimin yanina abd'ye gitmek istiyorum tatil/gezi icin. vize alirken bu ayrim yapiliyor bildigim kadariyla, yani 1 aylik tatil vizesi falan var, daha kolay veriliyor degil mi?
ama yine de, bana bastan pasaportumu aldiktan sonra neler yapmam gerektigini yazabilecek olan varsa cok makbule gecer... (ogrenciyim bu arada)


 
daha kolay verildigini kim soyledi sana bilmiyorum ama turist vizesinin daha kolay verildigi falan yok. en kolay calisma vizesi verilir.

turist vizesi alman icin geri donecegini kanitlaman gerekiyor. bankada para, is, guc vs.
  • fundamental  (31.03.11 16:37:18) 
10 senelik turist vizesini verirler hemen. Yapman gerekenler amerikan konsolosluğunun sitesinde türkçe yazıyor, ben hatırladıklarımı yazayım, gerekli evraklar toplanır, bankaya vize ücreti yatırılır, telefondan randevu için aranır kredi kartı bilgisi verilir, görüşme günü gidilir, vize alınır, ertesi gün pasaport eve ups kargoyla gelir


  • bonjurkes  (31.03.11 16:41:00) 
evet is adamiysan bonjurkes'in dedigi gibi 10 yillik turist vizesini aninda alirsin.


  • fundamental  (31.03.11 16:44:01) 
iş adamı olmana gerek yok, karşı taraftan referans mektubu al, uçak bileti rezervasyonunu götür yanında. 15 yaşında lise öğrencisi olan kardeşim, 1 ay oranın vatandaşı olan halamı ziyaret etmek için vize almaya gitti, 10 seneliği verdiler


  • bonjurkes  (31.03.11 16:47:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.