[]

nokia'dan fotoğraf aktarma

elimizde bir adet nokia express music 5800 var ve içindeki fotoğrafları filan bilgisayara atmak istiyoruz.

bilgisayar bağlantı kablomuz var ancak beceremedik :)

bilgisayarda 4 farklı sabit depolama aygıtı görünüyor. birinde kamera diye bir alt klasor var, ordan her ayın klasorunu ayrı ayrı acıp fotoğrafları ordan kopyalamak ıstedık ama en ufak bir hareket dahi yok, kopyalamıyor.

acaba bunun gibi işler için nokia'nın bir programı filan mı var?

 
Nokia Pc Suite ve Nokia Ovi var ikisi de bilgisayar - telefon arası dosya aktarımını yapıyor.


  • taqster  (23.03.11 23:18:59) 
europe.nokia.com

cevap gelmiş zaten, bir de bilgisayarda bluetooth varsa onunla da atabilirsiniz.
  • ocanal  (23.03.11 23:23:02 ~ 23:23:28) 
hic gerek yok bunlara.

usb kabloyu bagladiginizda size secenek soracaktir (telefonda). depolamayi secin. ardindan bilgisayarimdan ilgili bolume girin (asagida cikarilabilir diskler kisminda yer almasi gerek).

kopyala diyerek kopyalayin.
  • entrapmen  (23.03.11 23:47:08) 
@entrapmen, yaptığımız oydu en başta ama hiç bir şekilde dosyaları kopyalamıyor. bu yüzden sordum özellikle programı filan mı var diye.


  • dasher  (24.03.11 02:35:05) 
Nokia Ovi, arkadaşın da dediği gibi. Kopyalayamama sorunu bende de vardı.


  • lucky_meh  (24.03.11 07:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.