[]

muhabbet kuşu çubuk krakerleri

muhabbet kuşu besleyenler bilir. parmaktan bıraz daha kalın uzun krakerler var. pakette 2 tane satılan. normal bır kus bunu kac gunde yer? benım kus 2 gun bıtmeden bı cubugu bıtırıyor normal mı bu?




 
karnını doyurmak için yem yemek yerine, krakerini tercih ettiyse bitirebilir tabi ki.


  • laluzdelavida  (21.03.11 16:02:38 ~ 16:03:36) 
evet ama yemı var bunu koyunca yeme hıc dokunmuyor buna abanıyor sureklı. bunlar sanırım ek gıda ballı muzlu falan. sorun cıkartır mı cıkartmaz mı onu merak edıyorum. yoksa gunde 3 tane yesın gozum yok.


  • mevrin  (21.03.11 16:04:36) 
tamamını yemiyordur, bir kısmını ufalayıp kafesin tabanına döküyordur ama bu kadar kısa sürede yapmaması lazım. oyuncak falan alın hayvancağıza, krakerle oyalanacağına onunla oyalansın...


  • elenika  (21.03.11 16:05:38) 
sorun çıkartır mı emin değilim ama tatlı şeylerin kuşlara pek iyi gelmediğini biliyorum. o ballı krakerlerin bal oranı düşük olsa da, siz haftada bir kraker verin bence.


  • laluzdelavida  (21.03.11 16:08:17) 
oyuncagı, salıncagı var zaten kafeste fazla tutmuyoruz sıkılmasın dıye sureklı evın ıcınde gezıyor. evet bır kısmı ufalanıp dusuyor ama az bır kısmı dusuyor. evet bence de haftada bır vermek en mantıklısı. belkı boylece 1 haftada yemeyı ogrenır.


  • mevrin  (21.03.11 16:12:38) 
ne kadar verirseniz o kadar yiyorlar o zıkkımı. onun yerine marul elma falan takın. koparıp atmayı seviyor ama en azından şeker almaz fazla bünyeye. ha bir de belki gagasını törpülemek istiyordur. onun için de mürekkep balığı kemiği alın. belki durur. ya da krakerleri hiç vermeyin. o da olur :)


  • kedili madam  (21.03.11 17:20:53) 
yem ve bu kraker dısında tek yedıgı sey yumurta sarısı. evet dedıgın dogru ne kadar verırsen o kadar yıyor. benım korkum ınsan bile fazla vıtamın yuklemesı olunca sapıtıyor ya oyle bır son olsun ıstemıyorum. dedıgım gıbı yoksa gunde 3 tane yesın.

youtube'da videolara bakıyorum herkesın kusu sebze meyve yıyor bu kus hıc agzına bıle surmuyor.
  • mevrin  (21.03.11 17:35:16 ~ 17:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.