[]

RC Araba mi Helikopter mi?

(git: 21892) buradan baslayip devam etti bu hastalik.

Oneriler neticesinde Nikko'nun guzel araclarini buldum. Youtubedan videolarina baktim vs. Hatta gectigimiz hafta birisini aliyordum taa ki kutusunun acilmis oldugunu gorene degin. Kisaca alamayinca alinmiyor boyle seyler. Neyse efendim bugun nette dolanirken BI'da RC helikopter gordum. Nikko arabayla neredeyse ayni fiyata. Videosuna baktim fena gorunmuyor.

Simdi kafam karisti. Ucan bir alet varken gidip yerde giden bir seye para mi verilir diyorum kendi kendime. Orada izledigim videodaki gibi kullanamayacagimi biliyorum helikopteri ama yine de...

Ne diyorsunuz? Yerde giden bir arac mi helikopter mi?

Edit: Bahsi gecen helikopterin videosu;
www.youtube.com
Araba ise soyle bir sey;
www.youtube.com (araba iste 30-40 km/s yapiyor bunlar)

 
heliyi uçurmak çok zordur. özellikle ayarlarını yapmak daha zordur. bende benzinli heli vardı, ömrümü yedi. zaten en sonunda da satmıştım.
heliyi uçurmak için de boş bir alan bulman lazım, ayrıca etrafında küçük çocuk olmaması iyi olur çünkü "oyuncaaaakkk" diye bi atlarlar üstüne.

  • jr  (01.03.08 07:45:04) 
bu helikopter yere çakıldı mıydı paramparça olur bir daha da kullanılamaz. pervanesi bile yere değse tamamdır gitti. ama araba öyle mi? bir yere çarpsan bile -ki duvara sürmezsen çarpmazsın da- en çok kaportası kırılır, tamir edilir.

araba derim ben.
  • kibritsuyu  (01.03.08 07:49:58) 
helikopterin zevki hiçbir şeyde yok millet uçurtma uçururken sen vızır vızır eligopter uçurursun herkeşler ayran olur sana be ya. ama helikoptere başlamak için amatör bir model almanı, eğer heder edersen oyuncağı can sıkıntının minimum boyutta olması açısından tavsiye ederim.


  • atrin  (01.03.08 10:00:24) 
yani eğer videoda adam kullanamadığından dolayı helikopter böyle saçmalıyorsa bir şey diyemem ama adam iyi kullanıyo da helikopter böyle saçmalıyosa bence araba almaya odaklan. böyle tuhaf uçan bir helikopter görmedim, sen de biraz kullanıp sıkılırsın.


  • deckard  (01.03.08 11:02:31) 
30-40ytl ye ufak helikopterler var. Arkadaşın odasında uçurmayı denedim, bir kaç kere duvara tosladı, bir kaç kere yere çakıldı. Benim gibiler için dayanıklı malzemeden yapmışlar, bir şey olmuyor helikoptere.

Videodaki rc helikopteri kullanan oldukça usta, aynı makinayı acemi bir kullanıcının kaldırdıktan sonra hasarsız olarak yere indirebileceğinden şüpheliyim.

Bence ilk önce minik bir helikopter, ardından da büyük bir tane rc helikopter.
  • kimlanbu  (01.03.08 12:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.