[]

vistada browser problemi

vista explorer, opera, firefox, hicbir browser ile sayfaları açamıyorum, can not display the webpage mesajı geliyor. işin garibi messenger bağlanabiliyor. daha önceden bu bilgisayarla rahat rahat giriyordum ne oldu anlamadım. bağlantı da wireless bu arada. teşekkürler.




 
bazen güncelleme yaptığında terbiyesizleşebiliyor vista.yakın zamanda epdate yaptıysanız geri yükleme yapabilirsiniz.bir keresinde yardımcı olmuştu bana.


  • aysiku  (28.02.08 21:00:30) 
Aynı sorun şu an bir arkadaşımda mevcut. Fakat o opera ile bağlantı kurabiliyor. Deli olmak üzere ne denediysek kâr etmedi :)


  • alkolik imam  (28.02.08 21:10:59) 
evet maalesef hiçbir browser kullanılamıyor bağlantı olmasına rağmen, şimdi denedim bazı programların guncellemeleri de aynı durumda. sadece explorer çalışıyordu bir ara, o da çalışmaz oldu.
konuyu araştırırken nette benim de karşıma windows güncellemeleri çıktı, şimdi hepsini teker teker siliyorum. umuyorum harcadığım zamana değer.

  • oxibrinth  (28.02.08 21:22:21) 
dediğim gibi ben update leri geri alınca düzelmişti.aynılarını birdaha yüklediğim zaman bir sorun yaşamamıştım.yavaş yavaş düzelicek sanırım bu sorunlar ama şimdilik en iyisi bu.


  • aysiku  (28.02.08 22:37:44) 
silinemeyen 2si hariç tüm güncellemeleri silmeme rağmen yine de düzelmedi. teşekkürler.


  • oxibrinth  (28.02.08 23:12:20) 
Dns'yi kontrol etmişsinizdir sanırım?


  • colonizer  (28.02.08 23:54:55) 
valla dns otomatik gözüküyordu zaten. opendns denedik o da kar etmedi.


  • oxibrinth  (29.02.08 00:30:42) 
omrumuzu yedin vista :&


  • algoritma  (29.02.08 07:20:49) 
Bir de vista'da bazen tarayıcının güvenlik ayarlarını kapamak ya da değiştirmek gerek diyollardı ama kesin bilgim yok.


  • colonizer  (29.02.08 07:44:39) 
proxy ayarlarina bir bakin, "automatically" falan secmek lazim galiba


  • turkish tekila  (29.02.08 10:10:31) 
güvenliği de kapamamıza, firewallı kapamamıza ya da browserları firewallden geçirmemize, ve bütün proxy, dns, ip adreslerini otomatiğe bağlamımıza rağmen sonuç aynı. hatta system restoredan 3 gün öncesine almayı bile denedik. şimdi google earthi denedim o da çalışıyor msn gibi. ama antivirüs updateleri çalışmıyor mesela... ulan.


  • oxibrinth  (29.02.08 20:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.