[]

internet naber?

bir adaya düştüm, ve üç sorum var..

ilk soru:sabahtan beri 56k gibi çalışıyor internet normal midir bu yine mi gemi geçerken koparttı sualtı kablolarını? (1mbit sınırsız)..

ikinci sorum : şu 8mbit tarifeye geçmeyi planlıyorum.. 25gb sonrası 1mbit e düşüyormuş o doğru mu?

üçüncüsü : ikinci sorudaki 8mbit bağlantının fiyatı nedir?

 
1) modemi kapatip acin. sayet duzelmezse ttnet'i veya hangi firmadan aliyorsaniz baglantiyi onlari arayin. eksiyin baslarina.
2) bazi kisilerde dusuyor, cogunlukta dusmuyormus. sans isi biraz anladigim kadariyla.
3) 54,90.
  • entrapmen  (04.03.11 02:09:27) 
2 no'lu soruma kendi kendime cevap vereceğim;

son dakika (telekomda çalışan bir arkadaştan bizzat aldığım bir cevap) eğer ki kota sorgulama servisine girip "ulan 25 gb kotayı aştım mı acaba" diye bakmazsanız ttnet olayı çakmayıp kotayı düşürmüyormuş.

tabi bu yalnızca ttnet kullananlar için geçerli..
  • her yerde is goren  (04.03.11 02:17:00) 
İkinci ve üçüncü soruya kendimden cevap:

Yeni ve bomboş bilgisayarım için download yaptım iki günde. 30 GB müzik 5 GB film indirdim. Ayrıca yaklaşık 4 GB'lık da PDF var. 8Mbit'E kadar Netlimitsiz tarifesi kullanıyorum. Aylık 55 lira ödüyorum. Telekomun merkez şeysi arka sokağımda olduğu için bağlantı hızım 8.1Mbps gözüküyor bilgisayar ekranında. Download yaparken de 800~820 civarıdna dolaşıyor yer yer. İlk günlerden beri bu tarifedeyim; fakat hiç hız düşmesi yaşamadım. Ha arada telefon çalınca internetim kesiliyor; fakat o splitter'ımın dandik olduğundan. Bir de belirteyim o tarife 8mbit değil, 8'e kadar şeklinde hizmet sunuyor.
  • g man  (04.03.11 02:18:11) 
bende yaklaşık 1 senedir 8 Mbit kullanıyorum sadece 1 defa hız düşmesi gibi bir olayla karşılaştım, download hızımda 600Kb/sn' den aşşağı hiç düşmedi neredeyse


  • Bravefart  (04.03.11 02:47:14) 
1. ttnet'se normaldir.
2. ttnet'se evet.
3. ttnet sitesine bak.
  • desdinova  (04.03.11 03:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.