[]

kpss for mühendis

Merhaba dostlar,

nisanda askere gidiyorum da askere gitmisken bi kpss ye basvurayım fırsat bulursam bi askere kpss kitabı goturup okurum diyorum.
kitap olarak ne onerirsiniz?
mühendisler kpss de hangi bolumleri yapar(herkes dalına gore ayrı bolumlerı mı yapıo?)
kitaplara bolumlere gore farkeder mi?

soruları cevaplayana rahat uyuma garantisi veriyorum.

 
genel yetenek-genel kültür bi de istersen ingilizce sınavına giriyorsun sanırım. genel kültür için ufak cep kitapları oluyor sanırım. tarih, anayasa falan açar açar okursun şahsi fikrim.


  • amroth  (03.03.11 09:27:33) 
mühendis kadrolarına başvurmak istiyorsan 2012'deki kpss'ye gireceksin. bu seneki bize yaramıyor.


  • dunyayi kurtaran adamin babasi  (03.03.11 10:16:37) 
internette konu hakkında şöle bi soru cevap buldum.

b kadrosundan kasıt nedir acaba?


başlık = 2011 kpss hakkında mühendisler..

soru = arkadaşlar 2011 kpssye girmemiz fayda sağlar mı bize?yardımcı olan olursa sevinirim ..

cevap = b kadrolara başvuramazsın, ancak çift yıllarda yapılan sınavlar ile ataman olur..

2011 ile ancak a kadrolara yani uzman, uzman yardımcılığı vs.. kurumların mülakatlı alımlarına başvurabilirsin..
  • kolpaci  (03.03.11 15:47:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.