[]

SDHC marka ve yurtdışından alım

Selamlar,

Dslr ile hd video çekip sd karta kaydedenler, hangi markanın class 10 unu kullanıyorsunuz ? Sandisk e para bayılmaya değer mi yoksa transcend iyi midir?

bir de bu mereti yurtdışından getirme imkanı olabilir mi ? baya ucuz gibi de. tr de ucuza aldığınız yerler varsa söylerseniz sevinirim.

 
Bende bir tane Lexar Class 6 32Gb bir de Transcend Class 10 32Gb var. Lexar'ı kamerayı aldığım zaman direk mağzadan aldım. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamasam da Transcend'e göre birazcık daha çabuk ısınıyor, malum sonuçta Class 6. Transcend'i ise global.ebay.com aracılığıyla Almanya'daki bir satıcıdan tek kelime ingilizce konuşup, yazışmadan aldım. Muhtemelen adam ingilizce bilmiyordu bende önemsemedim, satın al tuşuna bastım ve birkaç hafta sonra ürünüm sağ salim geldi.

Gelelim Sandisk mevzuu'na; eğer bu işe ciddi paralar bağlayıp çok profesyonel işler çekiyorsan illaki sıfır risk alıp, en profesyonel ekipmanları kullanmalısın ki hata ve risk ihtimalin en aşağıda kalsın. Ancak 3-5 kuruşa para biriktirip kamera alayıp film çekeyim, fotoğraf kasayım diyorsan en ucuzunu alman gayet doğal. Açıkcası ben hiç sorun yaşamadım Transcend'den kendi adıma öneririm. Ha bir de SHDC kart okuyucusuna ihtiyacın olacak onu da bir gözden geçir derim. Kolay gelsin...
  • Karatasa  (02.03.11 00:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.