[]

ekşi duyuru "ara" butonu

sayın insanlar, farkettiniz mi bilmiyorum ekşi duyuru'nun sağ üst köşesine yakın bi "ARA" butonu var. buna tıkladığınızda "Pek gelişkin Duyuru arama platformu
" diye bir arama modülü çıkıyor ama hemen altında (kategorilerin altına denk geliyor) google reklamları olduğundan ne zaman ara butonuna bassam bu modül google reklamının altında kalıyor ve arama kriterlerini hatta yazdığım kelimeyi göremiyorum. Benzer problemler yaşıyor musunuz? şayet yaşıyorsanız bir çözüm buldunuz mu yoksa bu haliyle mutlu mesut yaşamaya devam ediyor musunuz?



 
Ayıp ve günah ama adblock plus kullanıyorum.


  • kimlanbu  (27.02.11 16:39:00) 
benimki üstünde çıkıyor, normal. tarayıcıdan olabilir belki. benimki firefox mesela.


  • tepedeki psychedelic adam  (27.02.11 16:39:11) 
ya o ara butonu ilk değiştiğinde olan bir sorundu ama düzeldi sonra hemen. çürük yumurta durumundasın yani şu an:\


  • dambil  (27.02.11 16:43:00) 
bende de reklamların üst tarafında, firefox kullanıyorum, problem yaşamadım.


  • yanginmerdiveni  (27.02.11 16:46:15) 
ben i.explorer kullanıyorum ondan sanırım


  • ihe sade  (27.02.11 16:55:48) 
chrome da bir problem yok.


  • xenophobe  (27.02.11 17:08:25) 
Bende de problem yok. Yalnız, buranın arama motoru çok iyi çalışmıyor. Ben google'da konu+ekşi duyuru olarak aratıyorum.


  • sourlemonade  (27.02.11 20:03:53) 
okulda ie kullanıyorum, ben de aynı sorunu yaşıyorum.


  • pyro clustic flow  (27.02.11 21:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.